Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Nema Basım, Yeni Firması MISS Baskı Çözümleri Teknoloji İle Dijital Baskı Teknolojilerine Geçiş İçin Jetron’u Tercih Etti

Nema Basım, Yeni Firması MISS Baskı Çözümleri Teknoloji İle Dijital Baskı Teknolojilerine Geçiş İçin Jetron’u Tercih Etti

Nema Basım; Jetron ile üretim süreçlerinde hız, esneklik ve verimlilik sağlarken üretim kapasitesini de artırmayı amaçlıyor.

Nema Basım, Yeni Firması MISS Baskı Çözümleri Teknoloji İle Dijital Baskı Teknolojilerine Geçiş İçin Jetron’u Tercih Etti
Nema Basım, Türkiye’nin etiket ve karton ambalaj üretiminde öncü firmalarından biri olarak, Jetron Dijital Baskı Sistemleri’nin Türkiye’de geliştirdiği ilk ve tek “dijital” etiket baskı makinesini bünyesine katarak, iştiraki Miss Baskı ile dijital çözüme yöneldi.
 
"Dijital” bir etiket baskı makinesi olan ve rulodan ruloya hareket eden farklı enlerde materyallere baskı yapan Jetron D2Roll LB3350 ile birlikte Nema Basım; üretim süreçlerinde hız, esneklik ve verimlilik sağlarken üretim kapasitesini de artırmayı amaçlıyor. 
 
Jetron D2Roll LB3350 ile standart etiket malzemeleri, kuşe veya hamur kağıt, karton ve alüminyum folyo gibi malzemelere herhangi bir adet ya da renk sınırlaması olmadan en hızlı şekilde baskı yapılabilmekte ve ayrıca fotoğrafik baskı kabiliyetiyle yüksek baskı kalitesi yakalanmakta. Nihai ürün kalitesi artarken dijitalleşen iş süreçleri sayesinde işçilik ve malzeme giderleri azalıyor, kapasite artışına da olanak tanıyor. 
Miss Baskı Satış ve Pazarlama Müdürü Onur Cingü, “Dünyanın en iyi etiketlerini üretmek için çıktığımız bu zorlu yolda, Jetron Baskı Sistemleri gibi Türkiye’nin ilk ve tek “dijital” etiket baskı makinesi üreticisiyle işbirliği yapmak bizim için büyük bir heyecan. Jetron D2Roll LB3350 UV inkjet dijital baskı makinesi, 5 renkli ve tam donanımlı olmasıyla müşterilerimize kaliteli hizmet sunmamızı sağlayacak. Ayrıca, operasyonel kolaylık, anlaşılır kullanıcı arayüzü, üretim stabilliği ve üretim analizleri gibi özellikler sayesinde zaman tasarrufu yapacağımızı ve verimliliğimizi artıracağımızı düşünüyorum.” dedi.
Jetron Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Yasin Yapıcı, “Türkiye’deki ambalaj sektörünün gelişimi için dijitalleşme, inovasyon ve katma değerli üretim kritik kavramlar. Biz de Jetron olarak bu kavramları hayata geçiren yerli ve milli dijital baskı makinelerini ülkemiz sanayisine ve ambalaj sektörüne sunuyoruz. Makinelerimiz, her alanda yabancı rakiplerini geride bırakabilecek kalitede. Ayrıca, müşterilerimizin dijital teknolojilere geçişte adaptasyonunu desteklemek için servis ve eğitim hizmetlerimizle de sürekli yanlarında oluyoruz. Bu sayede, sektörde gelişim yolculuğunun önemli bir parçası ve öncüsü olduğumuzu düşünüyoruz. Miss Baskı’ya da bu konuda bize güvendiği için ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi ve ekledi “Jetron, 11-14 Eylül 2023 tarihleri arasında Belçika’nın Bürüksel şehrinde gerçekleşecek olan LABEL EXPO 2023 – Uluslararası Baskı ve Etiket Teknolojileri Fuarında yer alacak.  Sektörün geleceğini şekillendiren dijital baskı teknolojilerimizi yakından görmek ve deneyimlemek için değerli sektör temsilcilerini 8. Hall C01 numaralı standımıza bekliyoruz.”

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR