Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / ​Metpack 2023 Fuarında Packworld Türkiye Dergisi Olarak Yerimizi Aldık!

​Metpack 2023 Fuarında Packworld Türkiye Dergisi Olarak Yerimizi Aldık!

Dergimiz PACKWORLD Türkiye, 2023 yılında düzenlenen METPACK Fuarı'na katılım sağladı. Fuar, 2-6 Mayıs tarihleri arasında düzenlendi ve Dünya genelinden birçok katılımcıyı bir araya getirdi.

​Metpack 2023 Fuarında Packworld Türkiye Dergisi Olarak Yerimizi Aldık!
Sude Yayıncılık olarak, PACKWORLD Türkiye dergimiz ile birlikte, geçtiğimiz günlerde düzenlenen METPACK Fuarı'na katıldık ve başarılı bir etkinlik geçirdik. METPACK fuarı, her 3 yılda bir Essen’de düzenlenmektedir. Dünya genelinde ambalajlama sektörünün önde gelen fuarlarından biri olarak bilinen bu fuar; metal ambalajların üretimi, rafine edilmesi, geri dönüştürülmesi ve boyanması için uygun maliyetli çözümler sunan eşsiz bir etkinliktir.  
Ayrıca METPACK, dünya genelinde teneke kutu ve metal ambalaj endüstrisinde faaliyet gösteren birçok büyük şirketin bir araya geldiği önemli bir fuar olarak bilinmektedir. Bu yıl düzenlenen fuar da sektördeki en son teknolojileri, ürünleri ve hizmetleri sergiledi.

Fuar boyunca, metal ambalaj sektöründeki son gelişmeleri yakından takip etme şansımız oldu. Dünya genelindeki önde gelen firmaların yeni ürünlerini ve teknolojilerini sergilediği fuarda, biz de Sude Yayıncılık olarak, dergimizle sektöre katkı sağlamayı amaçladık.

Fuar boyunca, ziyaretçilerimize Sude Yayıncılık olarak yayınladığımız PACKWORLD Türkiye dergimizi tanıttık. Dergimizin, sektördeki önemli bir yer tuttuğunu görmek bizleri mutlu etti ve sektör profesyonelleri tarafından ilgiyle karşılandı.

Sude Yayıncılık olarak, ambalajlama sektöründe faaliyet gösteren firmalara dergilerimiz ve yayınlarımız ile destek olmaya devam edeceğiz.
Dergimiz PACKWORLD Türkiye olarak, ambalaj sektöründe öncü olan METPACK Fuarı'na katılmaktan mutluluk duyuyoruz ve gelecekteki fuarlar için heyecanla bekliyoruz.


0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Fuar Rotaları Türkiye: İzmir

    Fuar Rotaları Türkiye: İzmir

    Fuarlar yine dolu dolu devam ediyor. Biz de sizi yalnız bırakmadık. Mayıs ayında, fuarların düzenleneceği şehirlere götürüyoruz sizleri. Siz de hazırsanız Mayıs ayı fuar gezi rotalarımıza hep birlikte bakalım.... Devamı »