Pazartesi , 13 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / Kalite ve Müşteri Memnuniyetinden Taviz Vermeden Yol Alıyoruz

Kalite ve Müşteri Memnuniyetinden Taviz Vermeden Yol Alıyoruz

DOLMAK MAKİNA Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin www.dolmak.com

Kalite ve Müşteri Memnuniyetinden Taviz Vermeden Yol Alıyoruz
1976 yılında VARDAL TİCARET olarak başladığımız yolda, kurumsallaşarak 1985 yılından itibaren DOL- MAK A.Ş. şeklinde üretim kapasitemizi arttırdığımız ve geliştirdiğimiz teknolojik ürünlerimiz ile daha da güç kazanarak yolumuza devam etmekteyiz. Küçük bir atölyede başlayan, kendini geliştirerek, toplum dinamiklerini ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak ilerleyen, kendine pazarda pay elde etmeyi başarabilmiş köklü bir firmayız. Pazara yön veren ve takip edilen imalatımız ile kalitemizden, müşteri memnuniyetinden taviz vermeden yol alıyoruz.
Seri üretimimizin yanı sıra, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda sipariş üzerine makine ve ekipman da üretmekteyiz. Türkiye’de ve yurt dışı pazarlarda kozmetik, parfüm, kimya, temizlik ürünleri, ilaç ve gıda sanayiinde anahtar teslimi projelerle önemli referanslara sahip bulunmaktayız.
Son yıllarda imalatımızı ağırlıklı olarak endüstriyel mikserler üzerine yoğunlaştıran yöneticilerimiz, mühendislerimiz ve teknik ekibimizin işbirliği ile üretmiş olduğumuz endüstriyel mikserleri, makinaları hem günümüz teknolojisine uygun olarak hem de müşterilerimiz ve kullanıcılarımızdan gelen talepler doğrultusunda daha da geliştirmekteyiz. Bu hem müşterilerimizin çalışanlarına kullanım kolaylığı getirmekte hem de üretim aşamasında ekipmanlarımızdan maksimum verimi elde etmek için fayda sağlanmaktadır.
Yıllardan beri kalite politikasından ödün vermeden çalışan firmamız hem yurt içi hem de yurt dışında birçok ülkede teslim ettiğimiz kaliteli ürünlerimiz sayesinde markamız global pazarda önemli bir yer edinmiştir. Ürünlerimiz ile yurtdışı pazarda da ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Rus Cumhuriyetleri, Ukrayna, Türki Cumhuriyetleri, Ortadoğu, Kuzey Afrika ülkeleri, Balkanlar ve bazı Avrupa ülkelerindeki ekipmanlarımız başarı ile çalışmaktadır. Yurt içi ve yurt dışında birçok ülkede yapmış olduğumuz projelerin ve satmış olduğumuz makinelerin sorunsuz çalışmaları bizlere güç vermenin yanında referans listemizi her geçen gün daha da arttırmaktadır.
Amacımız; Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek etkin, güvenilir, uluslararası standartlara uygun makina imalat kuruluşu olmaktır.
Hedefimiz; Müşteri ve çözüm odaklı çalışmak, müşterilerimize söz verilen zamanda ihtiyaçlarına özel hizmet ve ürün sunmaktır.
  • 45 yıllık tecrübemiz ile 40’ tan fazla ülkeye kozmetik, parfüm, kimya, temizlik ürünleri, ilaç ve gıda sanayisine ürettiğimiz paslanmaz çelik makine ve proseslerimiz ile değer katmaktayız.
  • Müşteri odaklılık prensibimiz doğrultusunda müşteri memnuniyetini karşılayabilmek için ihtiyaca özel çözümler sunuyoruz.
  • Satış öncesi ve satış sonrası olan tüm süreçlerde müşterilerimizin yanında yer almaktayız.
  • Yerli üretimimizi mühendis ve teknik kadromuz ile Türk makine ve sanayisinin dünya pazarına tanıtılmasına katkı sağlamaktayız.
Çalışma şeklimizle fark yaratıyoruz!
Önce sizi dinliyor, isteğiniz doğrultusunda ihtiyacınıza yönelik doğru çözümü sunuyoruz. Zamanınızın değerli olduğunun farkındayız ve söz verdiğimiz zamanda işimize başlıyor, gereksiz zaman kayıplarını önlüyoruz. İşleri büyük / küçük diye ayırt etmeden güler yüzle yapıyoruz. Yaptığımız işlerin arkasında duruyor, montaj sonrası sorularınızı yanıtlıyor, gerektiğinde müdahale ederek mağdur olmanızı önlüyor, mutlu müşteriler yaratmak için çalışıyoruz.
İddia ediyoruz!
Geliştirdiğimiz makinelerimizi bugüne kadar görmemiş, kullanmamış ve dolayısıyla tecrübe etmemişseniz, bir fikir sahibi olmanız ondan sonra tercihinizi yapmanız için kullanıcı memnuniyetine başvurmanızı özellikle tavsiye ediyoruz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • İmbat Ürünleri Avusturya’da

    İmbat Ürünleri Avusturya’da

    Ar-ge odaklı üretim anlayışıyla geliştirdiği yüksek verimli ve çözüm odaklı ürünleri güçlü tasarım ekibi ile hazırlayan İmbat, tamamen özgün tasarımlı ve kendi üretimi olan ürünleri ile Türk mühendisliğini dünyaya ulaştırmaktadır.... Devamı »
  • FEYDAŞ'dan Aglomer Makinesi

    FEYDAŞ'dan Aglomer Makinesi

    Aglomer Makinesi - Aglomer makinesi sıkma ve diğer kurutucu ürünlerden gelen plastikteki rutubet (nem oranını sıfıra indirerek, diğer hammaddelerle birlikte karıştırılarak hammaddenin yüksek oranda kaliteli ve homojen bir ürün olarak ortaya çıkmasını sağlayan çok kapsamlı bir makinedir.... Devamı »