Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / K 2022 Fuarı ile Gençler Sektörü Tanıyor

K 2022 Fuarı ile Gençler Sektörü Tanıyor

K 2022’de gençler sektörü tanırken, genç şirketler Start-UP ZONE ile uluslararası iş bağlantıları kurma fırsatı buluyor.

K 2022 Fuarı ile Gençler Sektörü Tanıyor
www.messe-duesseldorf.de

Plastik endüstrisi genç yetenekleri cezbetmekte büyük sorunlarla karşı karşıya kalırken, okulu bırakan gençlerin de plastik endüstrisinde sunulan çeşitli kariyer fırsatlarından habersiz olmaları, bu sektöre ilgi duymalarını zorlaştırıyor. Gelecekte yeterli sayıda genç yeteneği işe alabilmek amacıyla GKV – Gesamtverband Kunststoffverarbeitende Industrie (Plastik İşleme Endüstrisi Genel Derneği) tarafından Plastik Eğitim Girişimi olan ‘Kai’nin 2010 yılında başlatılması, gençler için fırsat yaratarak, öğrencilere plastik endüstrisi ile ilgili gelecek vaat ediyor. Plastik Eğitim Girişimi dernekler, kuruluşlar ve eğitim kurumları tarafından da destekleniyor. Sergiler ve moderatörlü panel tartışmalarından deneylere kadar çeşitli etkinliklerle gençlerin K 2022 Fuarında hedefli bir şekilde bu sektörü tanımaları sağlanıyor.

Start-UP ZONE Prömiyerini Kutluyor
Genç, yaratıcı, esnek, geleceğe yönelik Start-Up’lar, yenilikçi ve problem çözücü yaklaşımlarıyla öne çıkıyor. K 2022, plastik ve kauçuk endüstrisiyle birlikte yenilikçi ürünler ve çözümler geliştirme konusunda uzmanlaşmış genç şirketler için özel bir sergi alanı sunuyor. K 2022, Düsseldorf Sergi Merkezi'nin Salon 8b'sinde bulunan Start-UP ZONE ile genç şirketler, kendilerini ve gelişmelerini tanıtma, dünyanın her yerinden yüksek kalibreli uzman bir kitleyle uluslararası iş bağlantıları kurmanın fırsatını yakalıyor.
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ambalaj Burada Başlar Etapak

    Ambalaj Burada Başlar Etapak

    Özgörkey Holding bünyesinde 1997 yılında kurulan Etapak üretim faaliyetlerini AMBALAJ ve PLASTİK ENJEKSİYON sektörlerinde İzmir'de bulunan iki ayrı tesisinde sürdürmektedir.... Devamı »