Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / ​İnovatif Plastik Ambalaj ‘‘Aziz Plastik’’

​İnovatif Plastik Ambalaj ‘‘Aziz Plastik’’

Aziz Plastik olarak, vizyonumuz ve misyonuz çerçevesinde lider firma olma mücadelemiz artarak devam edecektir.

​İnovatif Plastik Ambalaj ‘‘Aziz Plastik’’
Firmamız 1968 yılında İsmet Akın tarafından, Akın madeni eşya ismi ile metal eşya üretimi amacı ile kurulmuştur. 1976 yılında aile şirketi olarak Akın Madeni Eşya ve Plastik San. Koll. Şti. adı altında plastik imalatı ve kalıp imalatına başlamıştır. Küçük pazarda başlayan ticaret hayatımız, daha sonra Doğu sanayi sitesindeki fabrikamızda 30 yıl devam ettikten sonra, 2014 yılı içerisinde şu anda bulunduğumuz Avcılardaki fabrikamızda Akın Plastik ve Aziz Plastik olarak devam etmektedir. 

Metal eşya imalatı ile başlayan yolculuğumuz kalıpçılık alanında uzmanlaşma ve en sonunda plastik ambalaj alanındaki uzmanlığımız ile bugünkü noktamıza ulaştı. 

Uzun yıllar sadece kalıp ve plastik kapak imalatı yapan Aziz Plastik son 10 yıldır plastik şişe ve plastik kavanoz alanlarında kalıp yatırımlarını hızlandırdı. Kalıp çeşitliliğimizin artması ile makine parkurumuzda tamamen yenilendi ve yeni makine yatırımları ile bugünkü seviyesine gelmiştir. 
Aziz plastik olarak şu anda Avcılarda 3000 metrekare kapalı alanda kozmetik, sağlık ve gıda sektörlerine yönelik ambalaj üretim hizmetini vermekteyiz. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR