Perşembe , 09 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / “Hedefimiz, Gelişen Sektörün Kalite İhtiyacına Çözüm Olmaktır” 'REVOMAC'

“Hedefimiz, Gelişen Sektörün Kalite İhtiyacına Çözüm Olmaktır” 'REVOMAC'

Revomac, 2012 yılında esnek ambalaj sektörünün ihtiyacı olan makineleri üretmek amacıyla bir çözüm platformu olarak kuruldu.

“Hedefimiz, Gelişen Sektörün Kalite İhtiyacına Çözüm Olmaktır” 'REVOMAC'
Tevfik Çehreli ve Harun Şen, Genel Müdür 
 
Revomac, 2012 yılında esnek ambalaj sektörünün ihtiyacı olan makineleri üretmek amacıyla bir çözüm platformu olarak kurulmuştur. Firmamız, başta üstün performanslı özgün tasarıma sahip dilimleme makineleri olmak üzere; dilimleme, kontrol ve laminasyon makineleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermiş, tasarımlarının kompakt ve ergonomik yapısı ve üstün performansıyla uluslararası fuarlarda dünya lideri rakiplerinin dahi övgülerini kazanmıştır. Esnek ambalaj sektörünün evrensel tedarikçisi olma yolunda, Revomac olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına en gelişmiş dilimleme makinelerini, esnek ambalaj sektörünün yüksek kapasiteli üretimi göz önüne alındığında ise hatalardan kurtulmanın yolu olan kontrol makinelerimizi müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz.

Esnek ambalaj sektörünün bir diğer ihtiyaçlarından olan laminasyon makineleri için de en son teknolojileri kullanarak müşterilerimizin üretim hacimlerini genişletmelerine olanak sağlıyoruz. Revomac olarak yurt içi ve yurt dışı fuarlarına katılarak makinelerimizi dünyanın her yerindeki ambalaj üreticilerinin beğenisine sunuyoruz. Bu zamana kadar Avrasya ambalaj 22., 23., 24., 25. ve 26. İstanbul Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, Ice Europe 11. Uluslararası Kağıt, Film & Folyo Dönüştürme Fuarı, Rosupack 22., 23. ve 25. Moskova Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, 2016 Drupa, Plast Avrasya 25. İstanbul Uluslararası Plastik Endüstrisi Fuarı olmak üzere birçok fuar katılımları gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Revomac, kurucularının engin tecrübesini genç bir firma olmanın dinamizmi ve yenilikçiliğiyle birleştirerek sadece yurt içinde çıtayı yükseltmekle kalmamış yurt dışında önde gelen firmaların çözüm ortağı olmayı başarmıştır. Bu amaçla hem dönüşüm ekipmanları sektörü hakkındaki güncel gelişmeleri yakinen takip ediyor hem de bu gelişmeleri müşterilerin sundukları çözümlerle birleştirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SCHUNK’un PGN+ Serisi

    SCHUNK’un PGN+ Serisi

    Dr. Markus Klaiber, SCHUNK GmbH & Co. KG Teknik İşletme Müdürü, PGN+ serisinin başarısını ve gelecekte atılacak adımları değerlendiriyor;... Devamı »