Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Finlandiya’dan Türkiye’ye Yatırım Hamlesi

Finlandiya’dan Türkiye’ye Yatırım Hamlesi

Finlandiyalı global orman işletmeciliği ve kağıt ürünleri şirketi UPM Grubu’nun etiket malzemesi tedarikçisi UPM Raflatac, İstanbul Sancaktepe’deki terminalini 60 milyon lira yatırımla yeniledi.

Finlandiya’dan Türkiye’ye Yatırım Hamlesi
www.upmraflatac.com

Türkiye’deki geçmişi 20 seneyi geçen ve etiket pazarına hizmet veren UPM Raflatac’ın İstanbul Sancaktepe’deki merkezini 60 milyon lira yatırımla büyüten Finlandiyalı UPM Grubu, 5000 m2 alana konuşlanan yeni etiket terminalinin Türkiye’nin stratejik konumu, üretim ve ihracat potansiyeli ile bölgenin merkez üssü olduğunun altını çizdiler. Türkiye operasyonunun başında bulunan UPM Raflatac Türkiye, Kafkasya, Ortadoğu ve Güney Asya’dan Sorumlu Ülke Müdürü Cem Karabayır, konu ile ilgili görüşlerini paylaşırken 5000 m2 alanda faaliyete geçen İstanbul terminalinin UPM Raflatac’ın Doğu Avrupa’daki büyüme stratejisinin en önemli parçası olduğunu dile getirdi.

Ağırlıklı olarak gıda, içecek ve ilaç sektörü için etiket malzemesi ürettiklerini belirten Cem Karabayır, İstanbul’daki merkezin daha kısa teslim süresi ve daha geniş ürün yelpazesi sayesinde şirketin kendinden yapışkanlı etiket pazarında bölgedeki konumunu güçlendireceğini sözlerine ekledi. Karabayır, “Finlandiya Türkiye’nin üretim ve ihracat potansiyeline güveniyor. 60 milyon lira yatırımla büyüttüğümüz bu terminal stratejik konumu ile firmanın Balkan ülkeleri, Kafkasya ve Ortadoğu’ya sevkiyatlarında ve bu bölgede büyümesinde önemli rol oynayacak.” dedi. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR