Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / FANUC SCARA SR Serisi ile Hassasiyet ve Verimlilik Sınır Tanımıyor

FANUC SCARA SR Serisi ile Hassasiyet ve Verimlilik Sınır Tanımıyor

Japonya merkezli lider CNC, Robot ve Makine üreticisi Fanuc, küçük robot serisine SCARA robotlarını da ekleyerek sanayinin daha yüksek verimlilik elde etmesinin yanı sıra sanayiyi düsük maliyetli bir çözümle bulusturuyor.

FANUC SCARA SR Serisi ile Hassasiyet ve Verimlilik Sınır Tanımıyor

Japonya merkezli lider CNC, Robot ve Makine üreticisi Fanuc, küçük robot serisine SCARA robotlarını da ekleyerek sanayinin daha yüksek verimlilik elde etmesinin yanı sıra sanayiyi düsük maliyetli bir çözümle bulusturuyor. 

Seride bulunan SR-3iA ve SR-6iA, montaj ve malzeme isleme uygulamaları için ideal bir seçenek oluyor. Fanuc, küçük robot serisine yeni SCARA robotları da ekleyerek üretimin oldugu her alanda süreci kolaylastırmaya devam ediyor. Tüketici elektronigi, otomotiv bilesenleri, plastikler, laboratuvar otomasyonu, elektrikli cihazlar ve tıbbi cihaz üretimini de içeren genis bir sektör yelpazesinde kullanılan robotlar; seç ve yerlestir, montaj, test/kontrol ve paketleme süreçleri için yüksek hızlı, hassas çalısma prensibi sunuyor. Seri, kompakt tasarımıyla da önemli yer tasarrufu saglıyor. 

Seride bulunan yeni nesil SR-3iA robot, FANUC’un montaj ve malzeme isleme uygulamaları için yeni hız ve hassasiyet seviyesini temsil ediyor. SR-3iA, 3 kg tasıma kapasitesi, Seride bulunan yeni nesil SR-3iA robot, FANUC’un montaj ve malzeme isleme uygulamaları için yeni hız ve hassasiyet seviyesini temsil ediyor. SR-3iA, 3 kg tasıma kapasitesi, 400 mm yatay ve 200 mm dikey erisim mesafesiyle sanayinin isini kolaylastırıyor. SR-6iA ile 6 kg tasıma kapasitesi, 650 mm yatay ve 210mm dikey erisim ile zorlu uygulamalar için avantaj sunarken yeni R-30iB Compact Plus kontrolörünün sundugu hızlı kurulum, kolay erisim ve kompakt tasarım özellikleriyle esneklik saglıyor. 

400 mm yatay ve 200 mm dikey erisim mesafesiyle sanayinin isini kolaylastırıyor. SR-6iA ile 6 kg tasıma kapasitesi, 650 mm yatay ve 210mm dikey erisim ile zorlu uygulamalar için avantaj sunarken yeni R-30iB Compact Plus kontrolörünün sundugu hızlı kurulum, kolay erisim ve kompakt tasarım özellikleriyle esneklik saglıyor. FANUC’un yeni SCARA iRProgrammer yazılımının ara yüzüne tabletler veya masaüstü bilgisayarlar ile tam robot kurulumu ve programlaması için kolay kullanılır bir web tarayıcı üzerinden erisilebiliyor. 

FANUC SCARA Robot Özellikleri ve Avantajları 

• Son derece kompakt ayak izi ve ince profil, çevredeki cihazlara müdahaleyi en aza indirir.

•Hafif tasarım, kolay sistem entegrasyonu ve sürekli hızlı çalısmasını saglar.

• Yüksek atalet kapasitesi, büyük iş parçalarını islemek için esnekligi en üst düzeye çıkarır. 

• 200 mm uzunluğundaki dikey mesafe, montaj, paketleme ve isleme islemlerini gerçeklestirmeyi mümkün kılar. 

• Alt kablo çıkışı (isteğe bağlı), kablo koruması saglar ve daha yüksek verimlilik için degerli zemin alanından tasarruf edilmesine olanak tanır. 

• Entegre hava hatları, 24V DC güç ve G/Ç sinyal kabloları ve manyetik valfler (istege baglı), sistem entegrasyonunu basitlestirir ve genel maliyeti azaltır.

•Robotun kolundaki fren boşaltma düğmesi, kolay hata düzeltmeye olanak tanır.

• Yeni yüksek performanslı R-30iB Compact Plus kumanda aygıtı, en az seviyede alan ge-rektirmesinin yanı sıra yerlesim ve kurulum esnekligi saglar.

• R-30iB Compact Plus kumanda aygıtındaki standart CE/NRTL uyumlulugu, ek maliyet olmadan genel dagıtıma olanak tanır

• Bütün FANUC robot yelpazesi çapında iRVision (Integrated Vision), iRPickTool, güç algılama, konveyör takibi, saha haberlesmesi baglantısı ve entegre güvenlik de dahil olmak üzere aynı yüksek performanslı akıllı yazılım seçenekleri mevcuttur. 

FANUC, CNC kontrol sistemleri, robotlar , Robodrill (Isleme Merkezi), Robocut (Tel Erozyon), Roboshot (Plastik Enjeksiyon) ve Robonano (Hassas Torna) gibi üretim makineleri için fabrika otomasyonunda dünya lideridir. 1956'dan beri Yamanaka Gölü yakınındaki Fuji Dagı eteginde 1,7 milyon metrekarelik bir alanı kapsayan fabrikasında FANUC, otomasyon endüstrisinde CNC kontrolör, robot ve makinelerin gelistirilmesine öncülük etmistir. Dünya çapındaki 264 FANUC istiraki ve 7.000'den fazla çalısanı ile FANUC, müsterilerine satıs, servis, teknik destek, Ar-Ge ve müsteri hizmetleri alanlarında yüksek kaliteli hizmetler sunmaktadır. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • İmbat Ürünleri Avusturya’da

    İmbat Ürünleri Avusturya’da

    Ar-ge odaklı üretim anlayışıyla geliştirdiği yüksek verimli ve çözüm odaklı ürünleri güçlü tasarım ekibi ile hazırlayan İmbat, tamamen özgün tasarımlı ve kendi üretimi olan ürünleri ile Türk mühendisliğini dünyaya ulaştırmaktadır.... Devamı »