Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / Enjeksiyon Kalıp Teknolojilerinde Yenilikçi Çözümler ‘PIPEFIT’

Enjeksiyon Kalıp Teknolojilerinde Yenilikçi Çözümler ‘PIPEFIT’

“Pipefit ailesi olarak önceliğimiz, müşterilerimiz ile işbirliği içerisinde çalışmaktır.”

Enjeksiyon Kalıp Teknolojilerinde Yenilikçi Çözümler ‘PIPEFIT’
Gelişen çağ ve teknolojik ekipman olarak tasarımın yeri tamamen kalıbın gerçekleşme sürecinin ana başlangıcıdır. Bu anlamda firmamız tasarım bölümünün gerekli teknolojik yazılımlar konusundaki 15 yıllık tecrübesi ve alandaki akademik kariyeri ile üretim kalitesini ve hızını, minimum zamanda müşterilerimize sunabilecek olan tasarımı gerçekleştirme yetisi, müşteri taleplerinin oldukça üzerindedir.

Pipefit, 15 yıllık deneyimi ile kalıp üretimi olarak standart üretimlerin yanı sıra müşterilerinin özel isteklerine de çözümler üretmekte olup, sipariş bazlı kalıp üretimi veya ürün siparişine göre kalıbı imal edip, nihai ürünün enjeksiyon imalatını gerçekleştirebilmektedir. 20 yılı aşkın bir süredir plastik tesisat konusunda tecrübeli, profesyonel bir çalışma ekibi olarak bir araya gelmiş bir kurumuz. Özellikle plastik tesisat konusunda sektöre katmış olduğumuz birçok ÜR-GE çalışması bulunmaktadır. Tesisat sektörüne yön veren bu çalışmalarımız tesisat kültürünü de geliştirmiştir. Pipefit ailesi olarak önceliğimiz, müşterilerimiz ile işbirliği içerisinde çalışmaktır. Oldukça rekabetçi ve hızlı gelişen piyasa içerisinde kendine sağlam, güvenilir bir yer edinen firmamız, plastik boru ek parçaları üreten sanayi fabrikaları için kalıp tasarım ve plastik kalıp yapım konusunda tek adımlık çözümler sunmaktadır. 

Pipefit, enjeksiyon kalıp üretimi alanında yenilikçi teknolojiler ile sorunsuz çözümler üretmektedir. PE-100 Kalıpları, PP Atık Su Kalıpları, PPRC Temiz Su Kalıpları, PVC Atık Su Kalıpları, U-PVC Kalıpları, Koruge Kalıpları, Sulama Kalıpları ürün gruplarımız arasında yer almaktadır. Plastik enjeksiyon kalıbı alanında sunduğumuz dünya standartlarındaki ürün kalitesi ve hizmet yaklaşımımız sayesinde Pipefit markalı ürünlerimiz 15 farklı ülkede tercih edilmektedir.  

Müşteri odaklı ve organizasyonel yapıyı destekleyen firmamız, yapmış olduğu kalıp kalitesinden ödün vermeden, mühendislik ve tecrübelerini harmanlayarak müşterilerine kazanç odaklı kalıplar yapmaktadır. Global piyasa şartlarına uyum sağlama noktasında evrensel gelişmeleri yakından takip etmenin yanı sıra yüksek kalite standartlarına da ulaşmanın önemini çok iyi biliyoruz. Bu bağlamda kalite politikamız bizi biz yapan en temel değerimizdir. Projelendirme, teklif, üretim ve teslimat aşamalarımızda yüksek titizlikle takip ettiğimiz süreç yönetimi sayesinde kalitemizi tüm alanlarda en yüksek standartlarda tutuyoruz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR