Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / E-Ticaret Sayesinde Taze Çiçek Satın Almak Hiç Olmadığı Kadar Kolay

E-Ticaret Sayesinde Taze Çiçek Satın Almak Hiç Olmadığı Kadar Kolay

Türkiye’de çiçek yetiştiriciliği pazarının en büyük oyuncularından birinden online çiçek siparişi vermek mümkün; Mondi Tire Kutsan’ın yeni “Çiçek Kutusu” ise buketleri güvenli ve taze bir şekilde alıcılarına ulaştıracak.

E-Ticaret Sayesinde Taze Çiçek Satın Almak Hiç Olmadığı Kadar Kolay
Türkiye’nin en büyük çiçek yetiştiricilerinden Queen Tarım, Türkiye oluklu mukavva ambalaj sektörünün lider tedarikçilerinden Mondi Tire Kutsan ile ambalaj üretim anlaşması imzaladı.
E-ticaret alanına giriş yapan Queen Tarım’ın internet üzerinden satılan ürünleri, Mondi Tire Kutsan’ın inovatif ambalaj çözümü “Çiçek Kutusu” içerisinde teslim edilecek.
Çiçek Kutusu, ürün gamında esnekliği artırmayı amaçlıyor
“Çiçek Kutusu”, farklı türde ve boyutlarda bitkilerin nihai teslim noktasına kolayca ve güvenilir bir şekilde ulaştırılmasını sağlayarak, ürün gamında esnekliği artırmayı amaçlıyor. Oluklu mukavvadan üretilen bu ambalaj çözümü sayesinde, onlarca kombinasyondan meydana gelmiş altı türe kadar farklı ürün, nihai teslim noktasına kolayca ve güvenilir bir şekilde ulaştırmak mümkün. Mondi’nin daha iyi bir dünya vizyonuna katkıda bulunan Çiçek Kutusu, ayrıca kâğıttan üretilmiş olması sayesinde “doğası gereği sürdürülebilir” olma özelliği taşıyor.
Bitkiler müşterilere sapasağlam ulaştırılıyor
Queen Tarım Pazarlama, Mondi ile yapılan işbirliğini şu sözlerle değerlendirdi: “Mondi ile daha önceki bir işbirliğimiz kapsamında, ödül kazanan bir kesme çiçek kutusu geliştirmiştik. Bu sefer, ilk kez adım attığımız e-ticaret alanındaki projemizde bir kez daha Mondi’den destek alıyoruz. Mondi’nin yenilikçi tasarımları sayesinde, farklı türde ve boyuttaki bitkileri “Çiçek Kutusu” içerisinde farklı kombinasyonlar halinde ve sapasağlam bir şekilde teslim ederek müşteri memnuniyeti sağlıyoruz. Yenilikçi çözüm ortağımız Mondi’nin desteğine her zaman güveniyoruz.”
Mondi’den yenilikçi tarz
Mondi Tire Kutsan Ürün İnovasyon Müdürü Fatoş Adak, şu değerlendirmede bulundu: “E-ticarette tasarım yalnızca fonksiyonel, yani kutunun içindeki çiçekler gibi kolayca zarar görebilen ürünleri korumayı hedeflemekle kalmaz, aynı zamanda son kullanıcıya da benzersiz bir “kutudan çıkarma deneyimi” sunmayı amaçlar. İnternet üzerinden satışlar, Queen Tarım için yeni bir segment. Bu alanda rakiplerinden sıyrılmak isteyen Queen Tarım, ekibimizden yenilikçi bir nakliye tasarımı istedi. İnternet üzerinden satışları kısa bir süre önce başlayan Queen Tarım, çiçeklerin son kullanıcılara güvenli ve düzgün bir şekilde ulaştırılması sayesinde, bekledikleri müşteri memnuniyetini yakalamayı başardı.”
Mondi Hakkında
Mondi yenilikçi ve sürdürülebilir ambalaj ve kâğıt çözümleri ile müşterilerinin memnun olmasını sağlayan, ambalaj ve kâğıt alanında global lider şirketlerden biridir. Mondi ambalaj ve kâğıt değer zinciriyle entegre olarak çalışır ve orman yönetimi ve selüloz, kâğıt ve plastik film üretiminden, etkin sanayi ve tüketici ambalaj çözümlerinin geliştirilmesine ve üretilmesine kadar birçok alanda faaliyet gösterir. Mondi’nin yaptığı her işte sürdürülebilirlik esastır. 2018 yılında Mondi’nin cirosu 7,48 milyar Euro, vergi öncesi kârı (FAVÖK/EBITDA) 1,76 milyar Euro olarak gerçekleşmiştir.
Mondi, MND kodu altında Mondi Limited şirketiyle Johannesburg Menkul Kıymetler Borsası JSE Limited’de birincil kote; MNDI kodu altında Mondi plc şirketiyle Londra Menkul Kıymetler Borsası’nda premium kote olmak üzere, iki borsada kote edilmiş bir şirket yapısına sahiptir. FTSE 100 listesinde yer alıyoruz ve 2008 yılından beri FTSE4Good endekslerine, 2007 yılından beri JSE’nin Sosyal Sorumlu Yatırım (SRI) Endeksine dâhiliz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR