Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ​Dünyanın Renk Otoritesi Pantone, Odak Kimya'nın 25. Yılına Özel Olarak Odak Red Rengini Duyurdu

​Dünyanın Renk Otoritesi Pantone, Odak Kimya'nın 25. Yılına Özel Olarak Odak Red Rengini Duyurdu

Renk yönetimi, ölçüm ve iletişim teknolojilerinde dünya lideri X-Rite Pantone, ilk defa “bir iş ortağına özel” bir renk tanımladı. X-Rite Pantone’nin Türkiye’deki güçlü iş ortağı Odak Kimya’nın 25. yılına özel tanımlanan Odak Red rengi, 9-10-11 Mayıs’ta düzenlenen İnovasyon Günleri etkinliğinde açıklandı.

​Dünyanın Renk Otoritesi Pantone, Odak Kimya'nın 25. Yılına Özel Olarak Odak Red Rengini Duyurdu
25 yıldır Türkiye’de ileri teknoloji renk çözümleri sunan Odak Kimya, dünyanın renk otoritesi Pantone ve diğer partnerleri X-Rite, IM Group, SDL Atlas ve IGT firmalarından toplam 14 uzman konuşmacının katılımıyla İstanbul’da 3 gün süren İnovasyon Günleri 2023 etkinliklerini gerçekleştirdi. Odak Kimya’nın 25. yılının da kutlandığı etkinlikler, aynı zamanda bir “ilk”e sahne oldu ve dünyanın renk otoritesi Pantone, Odak Kimya için tanımladığı “Odak Red” rengini duyurarak ilk defa bir iş ortağına özel renk belirlemiş oldu.

Dinamik Odak Kırmızısı adıyla açıklanan Odak Red rengi; ısı ve enerji ile aşılanmış, içten, canlı, ışıldayan tutku ve heyecan ile güçlü varlığı, anında çevresinin dikkatini çeken çarpıcı, cesur bir kırmızı renk tonu.

Pantone Global Satış Başkan Yardımcısı Francesco Tomasello; “Kırmızı yılın rengi. Kırmızının gücü çok fazla. Odak Kimya ile çalışmak ve 25 yıldır birlikte olmak çok büyük mutluluk. Biz de bunu Odak Kırmızısı ile kutluyoruz. Odak Kırmızısı bizim için dinamik ve çok güçlü. Odak Red; tutku, heyecan ve güçlü bir varlık yayan, etkili bir kırmızıdır. Odak ekibinin çalışma şeklini ve X-Rite Pantone ile ortaklığının gerçek bir tanımını temsil ediyor. Tüm Odak Kimya çalışanlarına, çalışmaları için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Odak Kimya End. Ürünleri Genel Müdürü Ayla Çuhadaroğlu ise “25. yılımızı hem tüm çözüm ortaklarımızla ve tekstil, baskı, ambalaj, boya ve plastik gibi sektörlerde hizmet verdiğimiz müşterilerimizle kutlamak hem de İnovasyon Günleri’nde dünyadaki en önemli 14 sektör profesyonelini ilk kez bir araya getirmek, 25. yılımızdaki hayalimizdi. Bunu başarıyla gerçekleştiren başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere tüm paydaşlarımıza, iş ortaklarımıza teşekkür ediyor, 25 yıldır süren iş birliklerimizin devamını diliyorum.” diye konuştu.




0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Dünyada Bir İlk: Heinz’den Ketçap Sigortası

    Dünyada Bir İlk: Heinz’den Ketçap Sigortası

    Heinz Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Heinz müşterilerinin %48’inin düzenli olarak ketçap kazalarıyla karşılaşması ve %91’inin her zaman bu riske değer olduğunu söylemesi üzerine ketçap lekelerine ve dökülmelerine karşın 57 talebi kapsayan ketçap sigorta poliçesi sundu.... Devamı »