Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Dünya Çapında Sevgi ve Tutku ile

Dünya Çapında Sevgi ve Tutku ile

Birlikte yenilikçi süreçler için sürdürülebilir çözümler geliştiriyor ve üretiyoruz.

Dünya Çapında Sevgi ve Tutku ile
Aileye duyulan güçlü bağlılık ve sevgi Morali ailesini temsil ediyor. Birlikte bir aile olarak, inovasyon dünyasına girmeye karar verdiler. Hepsi bugünün Yüksek Elektrik Mühendisi Genel Müdürü oğulları Sayın Mehmet Morali’ye olan sevgilerinden dolayı. Her bir ebeveyn, çocugunun tutkusunun bir parçası olmayı ve bunu birlikte deneyimlemeyi seçerdi.

Sayın Abdullah Morali, o dönemde muhasebeci olarak tam da bu kararı verdi. Egitiminin hemen ardından ogluyla birlikte yatırım yaptı ve böylece 1994 yılında Morali evi doğdu. Aile sirketinin bu yenilikçi ve sürekli degişen pazar ve endüstri çesitliliginde, farklı zorluklarla kendini kanıtladığı 27 yıl geçti. Bugün sirket, sürekli geliştirilen pazarda canlı tutulan belirli özelliklerle karakterize edilmektedir.


Bugün geçmisimize dönüp baktığımızda, ailenin bütünlüğünü oğluna duyduğu sevgi ve onun teknoloji dünyasına olan tutkusu belirliyor. Hedefimiz, aile, teknoloji ve kültürel çesitliliğe olan bu tutkuyu dünya çapında genisletmeye ve inşa etmeye devam etmektir.

Robotik ve Tutucu Sistemler için Sürdürülebilir Çözümler 2020’ye kadar vantuz alanında uzmanlaştık. Her uygulama için, makinelere veya robot kollarına takılmak üzere uygun aksesuarlarla doğru çözümler geliştirdik. Robotik ve tutucu sistemlerinde farklı müşteri gereksinimleri ve uygulamaları için, geniş bir çözüm yelpazesi geliştirdik ve ürettik. Müsterilerimize depolama alanından tasarruf edebileceği ve sadece birkaç tutucu çözümüyle farklı yüzeyleri, şekilleri ve uygulamaları tutabileceği otomatik üretim süreçleri için esnek ve verimli çözümler sunuyoruz. Özel çözümler söz konusu olduğunda bile, her zaman müşterilerimize eşit düzeyde, ortaklık içinde el ele çalıştık.

Bugün kauçuk elastomerler alanında, ihtiyaçlarınız için, dogru vantuzları bizden temin edebilirsiniz. Bunlar asağıdaki uygulamaları içermektedir:
Medikal birincil ve ikincil süreçlerde beslenme, sac metal, enjeksiyon kalıplama süreçlerinde plastik parçaların çıkarılması ve çok daha fazlası. ‘‘Vakumlama, kaldırma ve pozisyonlama’’ sloganından yola çıkarak bilgi birikimimizi ve uzun yıllara dayanan deneyimimizi, ‘‘ tutma, kaldırma ve yerlestirme’’ olarak genişlettik. Sektörel çesitliliğe duyulan hayranlık yeni, yaratıcı ve etkileyici seylere duyulan istek ve açıklık bizi mevcut kaynakları genişletmeye teşvik ediyor. Bugün, CNC ve eklemeli teknolojilerde enjeksiyon kalıplamanın ardından, plastik parçaların kalıplardan çıkarılması için tek ya da birlikte kombine edilmiş teknolojiler ile riski en aza indiren kullanım için komple tutucu çözümler sunuyoruz

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Tetra Pak İzmir’den Dünyaya Ambalaj İhraç Ediyor

    Tetra Pak İzmir’den Dünyaya Ambalaj İhraç Ediyor

    Tüm iş süreçlerinde gıdanın yanı sıra insanı ve doğayı korumaya yönelik bir yaklaşımla hareket eden Tetra Pak Türkiye, sürdürülebilirlik yaklaşımı ve çevreye duyarlı çalışmalarıyla hem bölgeye hem de Türkiye’ye katkı sağlamaya devam ediyor.... Devamı »