Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar SCHMALZ

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar SCHMALZ

Rıfat KAVAK

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar SCHMALZ
1. Firmanızdan ve hizmetlerinizden bahsedebilir misiniz?

Schmalz bir Alman firması 120 yıllık bir aile şirketi. 3. Nesil tarafından yönetiliyor. Ürün gamımızda vakum otomasyonu ve vakumlu ergonomik taşıma sistemleri bulunmaktadır. Tüm sektörlerde kullanılan vakum ekipmanları olsun ya da operatörün sağlığı ve ergonomisini korumak amacıyla ürettiğimiz vakumlu taşıma sistemlerimiz mevcut. Bu sene ürün grubumuza globalde satın almış olduğumuz sistemini de entegre ederek ürün portföyümüzü oldukça genişlettik.

2. Fuarınız nasıl geçiyor? Katılım oranından memnun musunuz?

Bu sene bizim için beklentilerin ötesinde geçiyor. Potansiyeli de oldukça yüksek bir fuar olduğunu düşünüyoruz. Geçmiş yıllara göre bu fuardaki beklentimiz daha da arttı. Her sene olduğu gibi gelecek yılda katılmayı düşünüyoruz.

3. Bir önceki fuarlara katılmış mıydınız?

Evet bir önceki fuarlarda Son 5 yıldır ambalaj fuarına katılım gösteriyoruz.

4. Ziyaretçi açısından yabancı ziyaretçileri nasıl değerlendirirsiniz?

Bu sene savaştan dolayı sanırım Rusya ve Ukrayna bölgesinden oldukça fazla ziyaretçi katılımı var. Onun dışında her sene olduğu gibi Ortadoğu bölgesinden de önemli ziyaretçilerle tanıştık. Bu açıdan oldukça memnunuz.

5. Ambalaj fuarı’ndan beklentilerinizi öğrenebilir miyiz?

Öncelikle beklentimiz yeni kontaklar, yeni iş ilişkileri ve bunun yanı sıra müşterilerimizin, kullanıcılarımıza yeni ürün portföyümüzü burada deneyimleme fırsatı sunmak ve mevcut kontaklarımızla da iş birliğimizi geliştirmek.

6. Son olarak buradan sektöre neler söylemek istersiniz?

Öncelikle her defasında söylediğimiz gibi fabrikalardaki otomasyon uygulamalarına çok önem veriyoruz ve deneyimli kadromuzla birlikte bizimle iletişime geçmeleri durumunda firmalarında gerekli ziyaretleri gerçekleştirip uygun ürünlerimizi sunabiliyoruz. Bu açıdan ambalaj sektörü ve plastik sektörü Schmalz için oldukça değerli bir sektör.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Turan Makine'den bir ilk

    Turan Makine'den bir ilk

    Isıtma ve soğutma sistemlerinde %30 enerji tasarrufu. Yeni nesil CP X2 Soğutma Cihazı sayesinde kalıp ve yağ sıcaklığını istediğiniz derecede tutabilirsiniz.... Devamı »