Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / Ambalaj Sektöründe Yenilikçi ve Kaliteli Tercih UYUMPLAST AMBALAJ…

Ambalaj Sektöründe Yenilikçi ve Kaliteli Tercih UYUMPLAST AMBALAJ…

Harun BAŞTÜRK - Satış Sorumlusu

Ambalaj Sektöründe Yenilikçi ve Kaliteli Tercih UYUMPLAST AMBALAJ…
Kısaca UYUMPLAST ne iş yapar, Ne Satar ?

Öncelikle Sorunuz için teşekkür ederim.19 Yıldır Ambalaj sektöründeyiz.2013 Yılında Kurulan  UYUMPLAST Ambalaj kapak bantları ile piyasaya giriş yaptı, Kapak Bantı çeşitleri, Koli Bantı, Endüstriyel bantlar, Pvc Sleeve, silikonlu sürülebilir kargo şeridi, BOPP / CPP / SEDEF ambalajları da portföyüne alarak Sektörde çeşitlilik ve kalite olarak ilerlemekteyiz.

7.5 yıllık bir zaman diliminde Önceliğimiz Kaliteli ürün, Hizmet ve Müşteri memnuniyeti olmuştur. Ayrıca bizi farklı kılan her zaman Yenilikçi ve farklı ürünler geliştirmektir. Ortadoğu ve Balkan ve Avrupa ülkelerine  ihracat yapıyoruz. Her geçen sene sağlam adımlar ile büyüyor ve bünyemizi geliştiriyoruz.

Ürün Portföyünüzden Biraz Bahsedebilir misiniz ?

Kapak Bantları, OPP VE PE için Kapak Bantları, Geniş Kapak Bantı (OPP,PE), Anti statik Metal ve geniş kapak Bantları, Gofrajlı ve Düz kargo Bantı, Sürülebilir OPP-PE silikon kargo şeridi, BOPP / CPP Ambalaj Filmleri, Koli Bantları, Açma Bantları, PVC Sleeve, Slikonlu Filmler.

Peki Neden Müşterileriniz UYUMPLAST Tercih Ediyor ?

UYUMPLAST AMBALAJ olarak önceliğimiz kaliteli ve sıra dışı ürünler ile müşterilerimize hitap etmektir. Yenilikçi  ve güvenilir olmamız her zaman bize kazandırmıştır. Türkiye’de ilk Anti statik METAL kapak bantlarını ve Anti statik Kargo Bantını Getirdik. Arkasından Pe poşetlerde Kullanılan GENİŞ PE Bantını piyasaya sürdük. Ve son Olarakta Geniş Kargo Bantını Geliştirerek çeşitlerimizi arttırdık. Önceliğimiz Yenilik ve çeşitlilik arayan Sıra dışı firmalara da Hitap etmek Hizmet vermek. Müşterilerimiz için diğer bir husus kaliteli ve uygun fiyatlı olmamızdır. Kapak  Bantlarında Doğru Ve Bilinen Bantlar Kullanılmalı !! Bant poşet maliyetinin %4 Üne tekabül eder. Yanlış bant tercih edilir ise zarar büyük olabilir. O yüzden Önceliğimiz kaliteli ve kalıcı ürünler sunmaktır.
Yaz  ve Kışa Uygun Bant Satıyoruz, Soyulurken İz Bırakmaz, Güvenilir uzunluk , Doğru Metre, Anti statik Bantlar Seri Paketleme için İdeal !
PVC Sleeve Konusunda Sektörde Hızlıca İlerlemekteyiz. Kısa sürede hızla büyümekteyiz. Body Sleeve de ihracat rakamlarımız Her Geçen Gün Artmakta..

Türkiye’de Ambalaj Sektörünün Konumu ve Sonrasında Nerede Olacağı Hakkında Ön görüşünüzü Soracak olursak?

Türkiye ve Dünyada her geçen gün dengeler değişiyor. Sanırım negatif yönde değişimler 2021 yılını da kapsayacak. Bu kriz ortamında Yılmadan elimizdeki tüm imkanlar ile Sektörde Yenilikçi ve kalıcı olarak kendimizi geliştirmeye ve kalıcı olmaya gayret ediyoruz. Krizi Fırsata çevirmeye değişik fikirler ve ürünler ile size hizmet sunmaya devam edeceğiz. Farklı Tasarım ve Farklı ürünler ile her zaman yeniliklere açık bir kuruluşuz.

Farklı Tasarım Ve Ürünler Derken Biraz Daha Açıklar mısınız ?

UYUMPLAST olarak her zaman Bakış açımız yenilik ve farklı ürünler geliştirmek. Piyasada olmayan yapıya uygun ürünler geliştirip tüketiciye sunmaktır. Her Geçen gün çeşitlerimizi arttırmaktayız. Yavaş Yavaş güvenilir adımlar ile kalıcı olarak büyümekte ve geliştirmekteyiz..


Son Olarak neler söylemek istersiniz.?

UYUMPLAST olarak sektörde kalite, düzgün ticaret ve ahlak anlayışı koruyarak büyümeyi ilke edindik ve hedefledik. Yeniliklerimizi geliştirmeye ve büyümeye yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Çilek Üreticilerine Ambalaj Desteği

    Çilek Üreticilerine Ambalaj Desteği

    Elazığ'ın kendine has Kuyulu ve Gezin çileği için Elazığ TSO tarafından özel olarak tasarlanıp üretilen ve dağıtımı yapılan ambalajlar sayesinde, ürün artık tarladan müşteriye el değmeden gidecek.... Devamı »