Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Ambalaj, Paketleme ve Dolum Makinaları WINMAN ile Güce Yön Veriyor

Ambalaj, Paketleme ve Dolum Makinaları WINMAN ile Güce Yön Veriyor

HİD-TEK, geniş ürün yelpazesi, güçlü stoğu ve kısa terminleriyle müşterilerine kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

Ambalaj, Paketleme ve Dolum Makinaları WINMAN ile Güce Yön Veriyor
Ambalaj, paketleme ve dolum makinalarında WINMAN markası ile komple çözümler üretilerek müşteriler ile partnerlik anlayışı ön plana çıkıyor. WINMAN Servo Kontrollü Lineer Aktüatörler ve Lineer Modüller, WINMAN Pnömatik Silindirler; Türk mühendisleri ve çalışanları ile %100 yerli olarak Bursa’daki üretim tesislerimizde son teknoloji kullanılarak imal edilmektedir. WINMAN Lineer Modüller; otomasyon ve taşıma sistemlerinde hızlı ve hassas bir hareket için mükemmel bir performans sağlayacak şekilde tasarlanmışlardır. İş gücü ve maliyetlerinizi minimum seviyeye düşürürler. Hassas pozisyonlama, yüksek hızlı hareket, birden fazla yönden etkileyen kuvvetler, yüksek eğilme momentleri, uzun hareket mesafesi ihtiyaçlarına cevap veren kullanıcı dostu ürünlerdir.

WINMAN Lineer Modüller triger kayışlı ve vidalı milli olarak 2 ana kategoride sunulmaktadır. WINMAN Lineer Aktüatörler, yüksek hızda hareket, yüksek pozisyonlama hassasiyeti yüksek tekrarlanabilirlik değerlerini sağlamak amacıyla dizayn edilmiş, yerli üretim ürünlerdir. Lineer Aktüatörler, ISO 15552 Pnömatik Silindirlerin ölçü standartlarına uygun üretilmektedirler. Vidalı milli ve trapez milli seçenekleri mevcuttur. Ambalaj, paketleme ve dolum makinalarında sıklıkla tercih edilmektedir. WINMAN markasının amiral gemisi olarak gösterebileceğimiz, Pnömatik Silindir Grubu, Türkiye ve dünyada iddiasını sürdürmektedir. Firmamızın sahip olduğu pnömatik üretim tecrübesiyle birlikte, AR-GE bölümümüzde, ISO standartlarında ürünlerle birlikte müşteriye özel silindirler de üretilmektedir. Ürün çeşitliliği ve güçlü stoğu ile HİD-TEK en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. WINMAN lineer rayların uçlarına pah kırılması ve birleştirme yapılacak rayların yüzey taşlamaları firmamızda itina ile yapılmaktadır. 

WINMAN Vidalı Mil Gruplarımız; vidalı mil ucu işlemede kullanılan en modern ve teknolojik makineler ile uzman kadromuz eşliğinde yüksek kalite ve hassasiyette hazırlamaktadır. Müşterilerimizin taleplerine uygun mil ucu işleme, doğrultma işlemleri yapılmaktadır. Vakum sektörünün dünyada öncü firmalarından olan VMECA firmasının distribütörü olan HİD-TEK, ambalaj ve paketleme sektörlerine çok özel çözümler üretmektedir. VMECA tarafından geliştirilen vakum üreteçleri düşük hava tüketimleri ile hava tasarrufu yaparak, hem üretim maliyetlerini hem de son kullanıcıdaki tüketim maliyetlerini en aza indirmektedir. Ayrıca işe özel vakum pedleri ile tutulması zor olan ürünler taşınabilmektedir. VMECA vakum pedleri sektördeki mevcut pedlere göre uzun ömürlü olmaları ile tercih sebebi olmaktadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • DÜNYANIN SOĞUK CENNETİ ; NORVEÇ

    DÜNYANIN SOĞUK CENNETİ ; NORVEÇ

    En geniş manâda İskandinavya denildiğinde akla aşağıdaki beş ülke gelir; Danimarka (Denmark) Başkenti Kopenhag, İsveç (Sweden) Başkenti Stockholm, Norveç (Norway) Başkenti Oslo, Finlandiya (Finland ) Başkenti Helsinki, İzlanda (Iceland) Başkenti Reykjavik İskandinavya Ülkelerinden bu sayımızda üçüncü ülkesi olan Norveç’i sizlere detaylı bir şekilde sunmaya çalışacağız.... Devamı »