Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / 100’lerce Marka Ürünlerini Sergiledi Dünya Ambalaj Sektörü CNR’ da Bir Araya Geldi

100’lerce Marka Ürünlerini Sergiledi Dünya Ambalaj Sektörü CNR’ da Bir Araya Geldi

CNR Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.cnrexpo.com

100’lerce Marka Ürünlerini Sergiledi Dünya Ambalaj Sektörü CNR’ da Bir Araya Geldi
Gıda alanında Avrasya’nın en büyük buluşması olarak nitelendirilen CNR Ambalaj İstanbul, 4 gün boyunca dünya gıda işleme ve paketleme pazarına ev sahipliği yaptı. CNR Food İstanbul Fuarı ile eş zamanlı yapıla bu özel bölümde 50’yi aşkın firmanın ambalaj gıda işleme, paketleme makine ve ekipmanları, tamamlayıcı ambalaja dair 100’lerce markanın ürünleri sergilendi.
 
CNR Food İstanbul Fuarı ile eş zamanlı yapılan gıda alanında Avrasya’nın en büyük buluşması CNR Ambalaj İstanbul - Gıda İşleme Sistemleri, Paketleme ve Ambalaj Çözümleri Özel Bölümü, devletin ve Uluslararası Fuarlar Birliği’nin (UFI) belirlediği yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem ile gerçekleştirildi. CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Türkiye Gıda ve İçecek Federasyonu (TGDF), Tüm Gıda Dış Ticaret Derneği (TÜGİDER) ve Tarım Ürünleri Hububat Bakliyat İşleme ve Paketleme Sanayicileri Derneği (PAKDER) işbirliği, Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB desteğiyle organize edilen özel bölüm, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde 4 gün boyunca binlerce ziyaretçisini ağırladı.
 
100’lerce markanın ürünleri sergilendi
Gıda işleme teknolojileri, gıda paketleme makine ve ekipmanları, oluklu mukavva, kâğıt, karton ambalaj üreticileri, plastik ve esnek ambalaj üreticileri, tamamlayıcı ambalaj ürünlerinin tanıtıldığı özel bölümde, gıda ve içecek üreticileri bir araya geldi. 50’yi aşkın firmanın 100’lerce markasına dair ürünlerin sergilendiği bu özel bölümü, binlerce sektör profesyoneli ziyaret etti.
 
Sektör 2023 yılı hedefine bir adım daha yaklaştı
Fuar süresince gerçekleştirilen B2B iş görüşmeleriyle sektör ihracatına da önemli katkı sağlandı. 1 trilyon dolara ulaşan dünya ambalaj pazarına yön veren fuara, 180 ülkeye yaklaşık 5 milyar dolar ihracat gerçekleştiren Türk ambalaj sektörü de damgasını vurdu. Sektörün 10 milyar dolarlık 2023 yılı ihracat hedefi için önemli bir platform niteliği taşıyan bu özel bölüm; MENA, Balkanlar, Türkiye Cumhuriyetlerin yanı sıra Almanya, İngiltere, Irak, Fransa, İran, Hollanda, İtalya, İsrail, Rusya ve Yunanistan gibi hedef pazarlardaki gücünü bir kez daha kanıtladı.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR