Perşembe , 28 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / "Üstün Kalite, Üstün Hizmet, Üstün Teknoloji“

"Üstün Kalite, Üstün Hizmet, Üstün Teknoloji“

Üstün İş Makina, 1982 yılında ticaret hayatına başlayan, Plastik Geri Dönüşüm imalatında öncü bir firmadır.

Tecrübeli kadrosu, 10. 000 m2lik modern parkuruyla firma, Tekirdağ – Çerkezköy de yüksek kalitede üretim sunmaktadır. Eş değişle güncel otomasyona sahip makineler, estetik, teknolojik duruşla güncellenmiştir. Firma, plastik geri dönüşüm tesislerinde kullanılan makinelerin tamamını kendi bünyesinde imal etmektedir. Ayrıca İstanbul – Esenyurt şubesinde; satış ekibi, teknik ressam, muhasebe destek departmanıyla müşterilerine en iyi hizmeti verme sorumluluğunu taşımaktadır.

Üretimi gerçekleşmiş olan tüm makineler, teslim edilmeden önce kalite kontrolden geçer. Makineler müşterilerin sahasında kurulur, makinelerin çalıştırılması, kurulması, uzman teknik servis ve profesyonel ekiple gerçekleşmektedir. Etkin, satış sonrası destekle müşteri memnuniyeti odaklı profesyonel hizmet sunulmaktadır.  Sağlamış olduğu lojistik imkânlarla hem yurt içindeki satışını hem de yurt dışındaki satışını büyük ölçüde arttırmıştır. Avrupa, Afrika, Orta Doğu, Rusya, Balkan Ülkeleri, Latin Ülkeleri ile gerek satış ekibi, gerek sağladığı hizmetlerle hem ülkemize hem de kendi bünyesine ciddi anlamda kazanç sağlatmıştır. Üretim süreçleri, tıpkı makine çarkları gibi birbirine bağlıdır. Bu süreç; kalite kontrol, AR- GE, test aşaması, satış sonrası hizmet olarak sıralanır.

Üretimi gerçekleşen tüm makineler CE, TSE, GHOST-R kalite sertifikaları ile belgelendirilir. Bu anlamda Üstün İş Makinaplastik geri dönüşüm makineleri denince tercih edilen bir marka olma güveniyle üretimini yapmaktadır.

Üretim teknolojisine gelince ise makine imalat aşaması bilgisayar destekli prametrik çizim programlarında 3 boyutlu tasarım ile başlar. Makinelerin mukavemet, ısıl analiz, mekanik titreşim gibi özellikleri imal edilmeden önce bilgisayar destekli olarak analiz edilir.  İmalat aşamasında makine parçaları fabrikamızda bulunan CNC Torna, CNC Dik İşleme Merkezi, CNC Borverktezgâhlarda cam bilgisayar destekli imalat programları yardımıyla yüksek hassasiyetle işlenir. Üretime hazır hale gelir.

Profesyonel üretim personelimiz üstün teknoloji MIG, MAG, TIG yöntemleri kullanılarak üretim yapmaktadır. Üretim tamamlandıktan sonra uzman teknik personel tarafından ülkemizin son kalite kontrolleri ve standartlara uygunluğu kontrol edilerek teslimata hazır hale getirilmektedir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR