Perşembe , 25 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / “ÜRETTİĞİMİZ ÜRÜNLERDE HER ZAMAN EN İYİ OLMAK İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ!”

“ÜRETTİĞİMİZ ÜRÜNLERDE HER ZAMAN EN İYİ OLMAK İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ!”

Her Verimli Ambalajlama Sisteminin, En Yüksek Talepleri Bile Karşılayacak Bir Etiketleyiciyi İçermesi Gerekmediğini Söylemeye Gerek Bile Yok.

“ÜRETTİĞİMİZ ÜRÜNLERDE HER ZAMAN EN İYİ OLMAK İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ!”
Bu nedenle GEA, etiketleme ve baskı bölümünde etiketleme hızını ve doğruluğunu artıran birçok yeni gelişme yaşamıştır.
Yeni nesil TiroLabel etiketleme sistemiyle GEA, üst ve alt etiketleyicileri için yaylı pimlerle motor sürücülü bir konumlandırma ünitesi kullanan tek tedarikçidir. Bu, hava basıncındaki dalgalanmaların etiket yerleşimi üzerinde hiçbir etkisinin bulunmamasını sağlar. Avantajlar açıktır: Birincisi, makineler daha sorunsuz çalışmaktadır. Bir diğeri, etiketlerin ürüne özenle ve proses güvenilirliği ile uygulanmasıdır. Bu, etiketleme hızlarını yüzde 25'e kadar artırdı. Yeni kurulum, kullanıcı dostluğunu önemli ölçüde geliştirdi ve etiketleyicilerin bakımını kolaylaştırdı.

Daha fazla seçenek etkili bir süreç sağlar
Etiketleyiciler, entegre yazıcı denetleyicisine sahip yeni, ayrı bir 10 inç dokunmatik panel aracılığıyla çalıştırılır. Aynı şekilde, etiketleyicilerin yazıcıları da artık entegre bir dokunmatik panele sahipler. Başka bir isteğe bağlı ayar boş ürünün etiketlenmediğini garanti eden "Ürün yok - etiket yok" seçeneğidir. Böylece etiketleme sırasında kaynakları korunmuş olur. Makine durdurma seçeneği olmayan işlemler için, etiket değişiklikleri nedeniyle kesintileri önlemek için etiket değişiklikleri sırasında otomatik olarak geçiş yapan iki bağımsız üst veya alt etiketleyiciyle "kesintisiz çalışma" ayarı sağlanmaktadır. "İkiz etiketleyici", en küçük alanda yüksek performanslı işlemleri gerçekleştirmek üzere tasarlanmıştır; Etiketleme için iki kat hızlı çalışan birleştirilmiş iki etiketleyici.

GEA Thermoformer serisine uygun etiketleyiciler
GEA TiroLabel, GEA termoformerlerine entegre edilebilir. Teknoloji grubu, gıda, steril tıbbi ürünler ve eczacılık ürünleri alanında her ihtiyaç ve performans kategorisi için iki farklı ambalaj serisi sunmaktadır. GEA Power Pak, yüksek verim veya sıkça değişen ürünler içeren üretim hatları için yüksek yapılandırılabilir ve yetenekli bir paketleme makinesidir. Küçük üretim miktarları ve az rastlanan ürün değişiklikleri için, GEA Delta Pak şimdi ekonomik bir alternatif de sunmaktadır. Bu paketleme makinesi, Düsseldorf'ta 2017 yılındaki interpack sırasında dünya prömiyerini gerçekleştirdi ve manuel paketleme sisteminden otomatik paketleme sistemine geçişi basitleştirdi. GEA Delta Pak, küçük-orta boy partilerdeki standart paketler için kompakt bir makinadır ve vakum paketleri ve MAP dahil geniş bir uygulama yelpazesini kapsar. Aynı zamanda esnemeyen filmin yanı sıra esnek film de yürütür. Esneklik onun türüne göre önemli bir husustur çünkü kalıp seti değişimi de dahil olmak üzere hızlı ve kolay konfigürasyon için tasarlanmıştır. Tanımlanmış bir temel yapı, belirli bir fonksiyon yelpazesi ve seçilen bir ekipman aralığı nedeniyle, müşterinin gereksinimlerine uyarlanmış bir GEA Delta Pak termoformeri hızlı bir şekilde tedarik edilebilir.

GEA Hakkında
GEA, gıda işleme endüstrisi için en büyük tedarikçilerden biri ve 2016 yılında yaklaşık 4,5 milyar Avro konsolide gelir elde eden geniş yelpazedeki endüstrilerden biridir. Uluslararası teknoloji grubu, çeşitli son kullanıcı pazarlarındaki gelişmiş üretim prosesleri için proses teknolojisi ve bileşenler üzerine odaklanmaktadır. Grup, gelirinin yüzde 70'ini gıda ve içecek sektöründe uzun süren sürdürülebilir büyüme oranına sahip olması sayesinde üretti. 30 Haziran 2017 itibarıyla, şirket dünya çapında yaklaşık 17.000 kişiyi istihdam etmiştir. GEA, kendi iş alanlarında pazar ve teknoloji lideridir. Şirket, Alman MDAX (G1A, WKN 660 200) üzerinde listelenmiştir Ek olarak, GEA'nın payı MSCI Global Sürdürülebilirlik Endekslerinin bir bileşenidir. Daha fazla bilgiye gea.com internet sitesinden ulaşılabilir. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Soma'da Maden Faciası

    Soma'da Maden Faciası

    Yaklaşık 6 bin işçinin çalıştığı Manisa'nın Soma ilçesinde kömür ocağında, vardiya değişimi sırasında 600 işçinin bulunduğu madende facia yaşandı.... Devamı »
  • Biyobozunur Plastik Ambalaj Malzemeleri

    Biyobozunur Plastik Ambalaj Malzemeleri

    Bitkisel yağ, mısır nişastası, bezelye nişastası veya mikrobiyota gibi yenilebilir biyokütle kaynaklarından türetilen Biyobozunur Plastik Ambalaj Malzemeleri daha düşük sera gazı salınımına neden olur.... Devamı »