Perşembe , 25 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Türk Henkel’de Yeni Atamalar Gerçekleşti

Türk Henkel’de Yeni Atamalar Gerçekleşti

Türk Henkel’de yapılan atamalar ile Türk Henkel Hukuk ve Uyum Müdürlüğü görevine Selin Evrem, Çamaşır ve Ev Bakım Satış Direktörlüğü görevine ise Veli Dinçel atandı.

Türk Henkel’de Yeni Atamalar Gerçekleşti
 Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Satış Direktörü Güray Yıldız ise Macaristan Henkel’de Çamaşır ve Ev Bakım Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

Selin Evrem, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2004 yılında mezun oldu. Almanya Martin Luther Üniversitesi’nde ‘Uluslararası Ticaret Hukuku’ ve ‘Ekonomi’ bölümlerinde çift anadal yüksek lisans eğitimini tamamlayan Evrem, Ernst and Young Türkiye, Carrefour Grup ve Habboush Grup’ta görev aldı. Selin Evrem, Türk Henkel bünyesine Hukuk ve Uyum Müdürü olarak katıldı.

Veli Dinçel, 1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü’nden mezun olmasının ardından Gillette ve Reckitt Benckiser şirketlerinde farklı kademelerde yöneticilik görevi yürüttü. Dinçel son olarak Reckitt Benckiser Baltık Ülkeleri ve Kalilingrad Ülke Müdürü olarak görev yapıyordu. Veli Dinçel, Tük Henkel’e Çamaşır ve Ev Bakım Satış Direktörü olarak katılmıştır.

Güray Yıldız iş hayatına Gillette Türkiye’de Satış Şefi olarak başladı ve 1999 yılında Türk Henkel bünyesine katıldı. Yıldız bugüne kadar ‘Türk Henkel Zincir Mağazalar Müşteri Yöneticisi’,  ‘Henkel Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi’nde Uluslararası Marka Yöneticisi’,  Türk Henkel Geleneksel Kanal ve Saha Satış Yöneticisi’ ve son olarak ‘Çamaşır ve Ev Bakım Satış Direktörü’ olarak görev yaptı.  Güray Yıldız yeni görevinde Macaristan Henkel’de Çamaşır ve Ev Bakım Genel Müdürü olarak görev almıştır.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR