Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Turck Seminerleri 2019 Yılında da Devam Ediyor!

Turck Seminerleri 2019 Yılında da Devam Ediyor!

Sanayide dijital dönüşüm alandaki 2017 yılından bu yana anahtar teknolojilere odaklanan Turck bu sene IO-Link teknolojisini ele alıyor.

Turck Seminerleri 2019 Yılında da Devam Ediyor!
Turck Seminerleri 2019 Yılında da Devam Ediyor!
Sanayide dijital dönüşüm alandaki 2017 yılından bu yana anahtar teknolojilere odaklanan Turck bu sene IO-Link teknolojisini ele alıyor.
İstanbul, 14 Aralık 2018 – Sanayide dijital dönüşüm konusunda doğası gereği pazara uzunca bir süredir katkı vermekte olan Turck, özellikle düşük adetlerde dahi verimli üretim, daha yüksek tesis müsaitliği ve son kullanıcı seviyesine kadar daha iyi kalite güvencesi sağlanması için veri ve haberleşme çözümleri ile üreticilere faydalar sağlamaktadır. Bu üç temel faydaya ulaşım için çeşitli teknolojiler geliştiren Turck, geçtiğimiz yıl RFID teknolojisini ele almıştı. Bu sene de bir diğer anahtar teknoloji olarak IO-Link, akıllı ve üstün diagnostik özellikli sensörler ile nasıl esnek üretim sistemleri ve kestirimci bakım yaklaşımlarının mümkün olduğunu anlatıyor olacak.
IO-Link sensör/aktüatör ile bir giriş modülünün arasında noktadan noktaya bağlantıyı temel alır. Şimdiye kadar bu tür bağlantı sadece anahtarlama sinyalleri için kullanılmıştı ama artık IO-Link, 2 byte verinin 2 ms’lik bir çevrimde standart anahtar çıkışı ile beraber transfer edilmesine izin vermektedir. Bu proses değerinin yanında parametreler ve diagnostik mesajlar gibi diğer bilgilerin değişimi de mümkün olmaktadır. Bu sensör ve aktüatörler ile son noktaya kadar üniversal bir haberleşmeyi sağlamaktadır. IO-Link kullanıcıları bir çok artıdan faydalanır, kısa ve özetle düşürülmüş makine maliyetleri, verimli prosesler ve artırılmış makina müsaitliği sıralanabilir.
Bu seneki seminer serisi kapsamında; Tekirdağ, İzmir, Bursa, İstanbul, Ankara, Adana ve Konya olmak üzere 7 farklı ilde IO-Link Teknolojisi ile Endüstri 4.0 konulu etkinlikler aşağıdaki takvimde gerçekleştirilecek. Seminerlere kayıt için www.turckseminer.com sitesini kullanabilirsiniz.
 
19 Şubat 2019 Tekirdağ/Çorlu Silverside Otel
19 Mart 2019 İzmir Sheraton Otel
16 Nisan 2019 Bursa Sheraton Otel
11 Haziran 2019 İstanbul Green Park
17 Eylül 2019 Ankara Crowne Plaza
22 Ekim 2019 Adana Sheraton Otel
19 Kasım 2019 Konya Ramada Plaza Otel
 
Turck Endüstriyel Otomasyon Alanında Lider Bir Üreticidir
30 ayrı ülkede 4.500 çalışanı ve 60 farklı ülkede temsilcileri ile bir aile şirketi olan Turck 2018 yılında 660 milyon Euro ciro gerçekleştirmiştir. 15.000’den fazla sensör çeşidinin, endüstriyel haberleşme modüllerinin, arayüz ekipmanlarının, bağlantı ve RFID sistemlerinin yer aldığı geniş ve çok yönlü ürün yelpazesi ile Turck, fabrika ve proses otomasyonu için yüksek verimli sistem çözümleri sunmaktadır. Firma RFID sistem çözümü BLident, kayıp faktörü olmayan yenilikçi uprox®+ endüktif sensörler ve patlama riski olan alanlarda da kullanılabilen kompakt veya modüler fieldbus ve uzak I/O modüller gibi üstün özellikli ürünleri ile standartları belirlemeye devam etmektedir.
Turck üretim teknolojileri ve küreselleşme konularında standartları çok önceden belirlemiştir. Problemlere anında çözüm önerme ve servis verebilme fikri doğrultusunda uluslararası faaliyet, henüz 1975 yılında Minneapolis, A.B.D.’de TURCK Inc. firmasının kuruluşu ile başlamıştır. Almanya, İsviçre, A.B.D., Meksika ve Çin’de bulunan üretim merkezleri ile Turck bugün yerel marketlerin koşullarına uyumu başarmıştır. Uluslararası faaliyetine rağmen şirketin çekirdek yetenekleri ve son teknoloji makineleri ile donatılmış ana üretim üsleri gelecekte de Almanya’da kalacaktır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • RosUpack 2019: %17 daha fazla ziyaretçi ve onlarca yeni sözleşme

    RosUpack 2019: %17 daha fazla ziyaretçi ve onlarca yeni sözleşme

    Eş konumlu baskı ve reklamcılık fuarı Printech ile birlikte, bu yılki sergi alanı 32.800 m2'yi aştı. RosUpack’e 36 ülkeden gelen 100'den fazlası fuarın yeni katılımcıları olan 650’den fazla şirket katıldı. Katılan ziyaretçi sayısı %17 arttı - 70 ülkeden ve Rusya'nın 79 bölgesinden 23.051 kişi katıldı.... Devamı »