Salı , 19 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / TULİPACK 2. Tesisini Açıyor…

TULİPACK 2. Tesisini Açıyor…

TULİPACK, 2013 yılında Thin-Wall & IML olarak adlandırılan kalıp içi etiketleme tekniği ile ince cidarlı plastik gıda ambalajı üretmek üzere faaliyete geçti. TULİPACK, yenilikçi ve teknolojik çözümleri kullanarak ürettiği ürünler ile ambalaj pazarına yeni bir bakış açısı kazandırmıştır.

TULİPACK 2. Tesisini Açıyor…
2014 ve 2015 yılında organik ve inorganik şekilde hızlı adımlarla büyüme kaydeden TULİPACK, 2015 yılı Haziran ayı itibariyle Çerkezköy’deki son teknoloji ekipman ve altyapı ile donatılmış tesisinde hizmet vermeye başlamıştır. TULİPACK, 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde Konya’daki ikinci tesisini açarak iş ortağı firmaların en yakınında olan firma olmaya devam edecektir.

Gıda sektörü içerisinde teknik gereksinimi yüksek sektörler olan; özellikle dondurma, margarin, süt ürünleri, çikolata gibi alanlarda oldukça güçlü bir konumda bulunan TULİPACK, paydaşı olan firmalar için yalnızca bir tedarikçi değil, aynı zamanda tasarım ve inovasyon desteğiyle her türlü yeni projelerde iş ortağı olan firmalar için vazgeçilmez bir partner haline gelmiştir.

Müşterilerin pazarda hedefledikleri stratejik konumları ve beklentileri çerçevesinde konsept tasarımlardan, bilgisayar ortamında modellemeye; sonrasında 3D teknolojisi ile tasarımın modellenmesi ve nihayetinde endüstriyel ölçekte ambalajın üretilmesine aşamalarında firmalar ile çok yakın işbirliği yapmak suretiyle “fikirden ürüne çözüm ortağı olmak” felsefesini kendisine amaç edinmiştir.

Dünyada gelişen ambalaj tasarımı, etiket, hammadde ve proses teknolojilerindeki trendlerini çok yakından takip edip bunların Türkiye’deki lider uygulayıcısı olma hedefinde emin adımlarla ilerleyen TULİPACK, müşterilerine, geliştirdiği ve uyguladığı teknolojik ve estetik yenilikleri sunarak onların rekabetçi pazarlarda kendilerini öne çıkaracak atılımlar yapmasını sağlamaktadır. Gelişen etiketleme teknolojisine paralel olarak beyaz, şeffaf, metalize, bariyerli gibi çok farklı estetik ve teknik etiket uygulamasını başarıyla gerçekleştiren TULİPACK aynı zamanda çift renkli enjeksiyon tekniğini uygulayan Türkiye’deki tek firma olarak müşterilerine farklılık kazandırmaktadır.

Tesislerinde gıda ve hijyen alanında sektörün ihtiyaç duyduğu ISO, BRC-IOP gibi hijyen ve kalite yönetim sistemlerini son derece hassas şekilde uygulayan TULİPACK, son tüketicinin tükettiği her bir ürünün güvencesi konumundadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Balparmak'a Ödül...

    Balparmak'a Ödül...

    Balparmak, Çok Sevilen Reklam Kampanyası “Bilimle Süzülen Bal” ile Temel Gıda Kategorisinde Altın Effie Ödülü’ne Layık Görüldü!... Devamı »