Çarşamba , 24 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Tüketici İnovasyon Ödülleri İçecek Kategorisinde Yılın Seçilmiş Ürünü Nestea Oldu

Tüketici İnovasyon Ödülleri İçecek Kategorisinde Yılın Seçilmiş Ürünü Nestea Oldu

Nestlé Waters Türkiye, Nestea soğuk çay markasıyla içecek kategorisinde Tüketici İnovasyon ödülünü almaya hak kazandı.

Tüketici İnovasyon Ödülleri İçecek Kategorisinde Yılın Seçilmiş Ürünü Nestea Oldu
29 senedir 36 ülkede yaklaşık 4 milyar tüketiciye ulaşan ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen “Yılın Seçilmiş Ürünü” programı kapsamındaki Tüketici İnovasyon Ödülü 2016’nın kazananları 17 Mart Perşembe günü Soho House’da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı. Araştırma şirketi Nielsen’in 4.155 tüketiciyle yaptığı anketler sonucunda kazanan ürünlerin belirlendiği program kapsamında,  tüketiciler ürünlerin “albenisi”, “inovatif özelliği” ve “performansına” göre değerlendirdi.

Nestlé Waters Türkiye, Nestea soğuk çay markasıyla içecek kategorisinde Tüketici İnovasyon ödülünü almaya hak kazandı. Marka olarak tüketicilere ve müşterilere en kaliteli hizmeti sunmaya önem verdiklerini vurgulayan Nestea Marka Müdürü Bahar Turunç; ‘’Bugün bizler için çok değerli olan bu ödülü almaktan dolayı gurur duyuyoruz. Nestlé Waters Türkiye bünyesinde bulunan, her geçen gün büyüyen ve soğuk çay pazarında da yükselen bir grafik çizen Nestea‘yi, bu ödüle layık gören tüketicilere çok teşekkür ederim‘’ dedi.

Gerçek şeker ile üretilen Nestea, tatlandırıcı içermeyen soğuk çay markaları arasında en az şeker miktarına (yüzde 5) ve kaloriye sahip üründür. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Gıdanın Dev Buluşması Eylül’de

    Gıdanın Dev Buluşması Eylül’de

    CNR FOOD İstanbul ve CNR Ambalaj Özel Bölümü; İtalya, Almanya, Rusya’nın yanı sıra, sektörün hedef pazarları olan MENA bölgesinin de aralarında olduğu, 84 ülkeden ziyaretçi ve VIP alım heyetlerini ağırlayacak.... Devamı »
  • Olivtech ve Ekoloji İzmir Sona Erdi

    Olivtech ve Ekoloji İzmir Sona Erdi

    İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 16 – 19 Nisan 2015 tarihleri arasında Fuar İzmir’de organize edilen Ekoloji İzmir – 6. İzmir Organik Ürünler Fuarı ile Olivtech – 5. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı sona erdi.... Devamı »