Perşembe , 25 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Tetra Pak Dünyanın En Büyük Kapasiteli Homojenizatörünü Piyasaya Sundu

Tetra Pak Dünyanın En Büyük Kapasiteli Homojenizatörünü Piyasaya Sundu

Tetra Pak, dünyanın en büyük kapasiteli homojenizatörünün faaliyete geçtiğini duyurdu.

Tetra Pak Dünyanın En Büyük Kapasiteli Homojenizatörünü Piyasaya Sundu
Tetra Pak, dünyanın en büyük kapasiteli homojenizatörünün faaliyete geçtiğini duyurdu. Tetra Pak® Homojenizatör 500, mevcut olan en düşük operasyonel maliyet ile mükemmel ürün kalitesi sunarken saatte 63.600 litreye kadar üretim yapabiliyor.
Tetra Pak® Homojenizatör 500, HD EnergyIQ özelliği sayesinde bir yerine altı boşluk kullanarak, standart makinelerden %20 daha düşük basınç ile işletim sağlıyor ve aynı kalitede bir son ürün sunuyor. Sonuç olarak enerji tüketimi önemli ölçüde düşerken, maliyetler büyük oranda azalıyor.
Kolay servis erişimi sağlayan tasarımı ve düşük aşınma da anlamına gelen düşük işletme basıncıyla Tetra Pak Homojenizatör 500, müşterileri için pazardaki en uzun çalışma süresini sunuyor. Makine, tüm aseptik Tetra Pak homojenizatörler gibi rakiplerine kıylasla %80 daha az soğutma suyu ve %70 daha az buhar kullanyor.
Tetra Pak’ın yeni homojenizatörü ilk olarak Çinli gıda firması YinLu tesislerinde kullanılmaya başlandı. YinLu’nun Anhui’deki fabrikasının genel müdürü Wu Zhong Ping, “Yer fıstığı sütümüz pazarda en çok satılan ürün konumunda ve genç tüketiciler arasında popülerlik kazanmaya devam ediyor. Tetra Pak® Homojenizatör 500,  üretimi artırmak ve pazardaki payımızı artırmak için etkin yollar aradığımız bir dönemde kullanıma sunuldu. Makine tam anlamıyla istediğimiz sonuçları sağlıyor: üretim artışı ve düşük operasyonel maliyetler ile iki makinenin yaptığı işi tek başına yapıyor ve ürün kalitesinden de taviz verilmiyor” dedi.
Tetra Pak Grubu Teknik Direktörü Anders Karlsson, “Dünyanın en büyük kapasiteli homojenizatörünü piyasaya sürmek, müşterilerimizin litre başına daha düşük bir maliyetle, daha fazla üreterek büyük bir ölçek ekonomisi yaratmaları anlamına geliyor. Bu durum artan tüketici talebini karşılamak isteyen süt ürünleri ve içecek üreticileri için hayati bir önem taşıyor” dedi.

TETRA PAK HAKKINDA

Tetra Pak, dünyanın lider gıda işleme ve paketleme çözümleri şirketidir. Müşterilerimiz ve tedarikçilerimiz ile tüm dünyada sıkı işbirliği içinde çalışarak, 170’den fazla ülkede, yüz milyonlarca insanın günlük gereksinimlerini güvenli, yenilikçi ve çevreci ürünler sağlayarak karşılıyoruz. 80’den fazla ülkede bulunan 23.000’in üzerinde çalışanımızla, sorumlu sektör liderliği ve sürdürülebilir iş yaklaşımına inanıyoruz. “İYİ OLANI KORUR™” sloganımız gıdaları her yerde güvenli ve erişilebilir kılma vizyonumuzu yansıtır. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR