Salı , 23 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / TARİŞ Bebeğiniz İçin En Doğalını Üretti

TARİŞ Bebeğiniz İçin En Doğalını Üretti

Ta-Ze saf zeytinyağlı bebek ürünleri...

TARİŞ Bebeğiniz İçin En Doğalını Üretti


TARİŞ lezzet, sağlık ve güzellik iksiri zeytinyağını, şimdi de bebeklerinizin cildiyle buluşturuyor. Ta-Ze Baby Organik Zeytinyağı ve Baby Organik Zeytinyağlı Sabun, geleneksel yöntemlerle üretilen ve tamamen organik zeytinlerden elde ediliyor. Ege’nin şifalı doğasını bebeklerin cildine taşıyan Ta-Ze Baby ürünleri, doğal sünger ve peştemaliyle birlikte, yeni doğan bebekler için en saf hediye…
1915’ten beri müşterilerini hakiki Ege zeytinyağı ile besleyen ve yarattığı özel ürünlerle, zeytinyağını bir yaşam kültürüne dönüştüren TARİŞ, en doğalını bu kez bebeğiniz için üretti.

TARİŞ Ta-Ze Baby Organik Zeytinyağı, Ege’nin geleneksel yöntemleriyle yetiştirilen, hiçbir kimyasal gübre ve zirai ilaç kullanılmadan üretilen zeytinlerden yapılıyor. Yani bir bebek kadar saf ve doğal. Saf zeytinyağından üretilen Ta-Ze Baby Zeytinyağı Sabunu ise rahatlatıcı aroması ve içeriğindeki E vitamini ile hem bebeklerin cildini nemlendiriyor hem de rahat uyumasını sağlıyor.
TARİŞ Ta-Ze, bebeklerin sağlığını ve huzurunu, Akdeniz’in derinliklerinden toplanan Doğal Banyo Süngeri ve 60 yıllık geleneksel kara tezgahlarda el emeği ile üretilen Baby Peştamal ile taçlandırıyor.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Soma'da Maden Faciası

    Soma'da Maden Faciası

    Yaklaşık 6 bin işçinin çalıştığı Manisa'nın Soma ilçesinde kömür ocağında, vardiya değişimi sırasında 600 işçinin bulunduğu madende facia yaşandı.... Devamı »
  • Atik Makina Yeni Yerinde!

    Atik Makina Yeni Yerinde!

    Uzun süredir İstanbul'da plastik Ambalaj ve Poşet Makinaları sektörüne yedek parça ve ekipmanları sağlayıcısı olarak ideal işletmelerden biri olmayı başaran Atik Makina, Sefaköy Sanayi Sitesi’nde yeni yerine taşındı!... Devamı »