Salı , 19 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Tamek’ten Şeker İlavesiz Reçeller

Tamek’ten Şeker İlavesiz Reçeller

1955 yılından bu yana tüketicilerini kaliteli ve lezzetli ürünlerle buluşturan Tamek, ilave şeker içermeyen, ekstra geleneksel vişne ve çilek reçellerini piyasaya sundu.

Tamek’ten Şeker İlavesiz Reçeller
Vişne ve çileğin en saf halinin elma suyu ile tatlandırıldığı reçeller, özellikle sağlığına özen gösterenlerin gözdesi olmaya aday.
Gıda sektörünün öncü firması Tamek, şeker ilavesiz ekstra geleneksel çilek ve vişne reçelleriyle kahvaltı sofralarını şenlendiriyor. Sağlıklı yaşam ve kilo kontrolü nedeniyle şekerli ürün tüketmekten kaçınanlara hitap eden vişne ve çilek reçelleri, sofra şekeri yerine, elma suyu konsantresiyle tatlandırılıyor.
Kahvaltı Sofralarının Vazgeçilmezi
Kahvaltı sofralarının baş tacı olan Tamek reçel ailesine yeni katılan şeker ilavesiz vişne ve çilek reçelleri, şeker hassasiyeti taşıyanlara çare oluyor. Form ve sağlığına daha fazla dikkat eden tüketiciler artık Tamek sayesinde gönül rahatlığı ile reçel tüketebilecekler. Tamek şeker ilavesiz ekstra geleneksel reçellerin bir porsiyonu (15 gr) sadece 43 kcal içeriyor. Sıfır yağ oranına sahip vişne ve çilek reçeli hem formda ve sağlıklı kalmayı isteyen hem de reçelden vazgeçemeyenleri bekliyor.
Tamek Hakkında
Yüzde yüz Türk menşeli gıda üreticisi olan Tamek, 62 yıldır ilk günkü heyecanını ve yenilikçi ruhunu koruyarak, tazelik, kalite ve lezzetten ödün vermeden tüketicilere gıda ve meyve suyundaki geniş ürün portföyüyle hizmet veriyor. Türkiye’nin en büyük sözleşmeli tarım ağını kuran Tamek, çiftçilere ihtiyaç duydukları fideden tarla/bahçe bakımına kadar ekimden hasada her konuda yardımcı oluyor. Bu sayede tarladan fabrikaya üretimin her sürecini denetim altında tutmasının yanı sıra, işlediği 260 bin ton yaş sebze meyve ile sözleşmeli alım yaptığı yaklaşık 1.000 çiftçi ailesinin geçmişten bugüne gelişimine ve geçimine destek oluyor. Bu destekle Türkiye’nin en büyük sosyal sorumluluk projesini yürüten Tamek, alım garantisi ile çiftçilerin; “bir sonraki sene ürünümü kime satacağım” sorusunun yanıtı oluyor. Tamek, yurt dışından alınan konsantreler yerine yüzde yüz yerli ve doğal meyveleri anlaşmalı çiftçilerinden alarak en taze halleriyle şişeliyor. Tamek, gıda ve meyve suyu endüstrisinde çalıştığı iş paydaşlarıyla birlikte kazan-kazan prensibiyle hareket ediyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR