Perşembe , 28 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / SMC Özelleştirilmiş Elektrikli Iş Elemanları Ile Seçim Özgürlüğü Sunuyor

SMC Özelleştirilmiş Elektrikli Iş Elemanları Ile Seçim Özgürlüğü Sunuyor

Müşterilerine daha fazla seçenek ve esneklik sunabilmek için, SMC motorsuz LE elektrikli iş elemanlarını piyasaya sunuyor.

SMC Özelleştirilmiş Elektrikli Iş Elemanları Ile Seçim Özgürlüğü Sunuyor
Müşterilerimize daha fazla seçenek ve esneklik sunabilmek için, SMC motorsuz LE elektrikli iş elemanlarını piyasaya sunuyor. Bu özel seçenek müşterilere genel işletme verimliliği ve düşük işçilik maliyetleri sağlamaktadır.

Pnömatikte dünya lideri SMC, müşterilerine bir motora bağlı olmadan elektrikli iş elemanları satın alma seçeneği vermektedir.

Daha düşük işlem süreleri için tasarlanmış motor ve sürücüleri müşterilerimiz OMRON Corporation, Siemens AG, Beckhoff ve YASKAWA Electric de dahil olmak üzere 14 onaylı tedarikçiden satın alabilirler.

Hangi tedarikçinin uygun olduğunun SMC'ye aktarılmasıyla, özelleştirilmiş iş elemanı, motor yatağı ile birlikte meydana getirilmektedir, bu nedenle ürün montaj için hazır hale getirilmektedir.

SMC'de, müşterilerimiz yaptığımız her şeyin merkezinde yer almaktadır, üretim süreçlerini optimize etmek ve kalitesini artırmak için sürekli olarak müşterilerimizle birlikte çalışmanın yollarını aramaya devam ettirmekteyiz. Müşterilerimize daha fazla seçenek sunarak, sadece ne istediklerini öğrenmiyoruz,  aynı zamanda onların ihtiyaçlarına çözüm buluyoruz.

Motorsuz seçeneği sahip elektrikli iş elemanlarında, SMC'nin en popüler LE Serisi içerisindeki 5 ürünü şunlardır: LEFS, LEFB, LEJS, LEY and LEYG. Elektrikli iş elemanlarımızın kalite ve güvenilirlik konusunda oldukça iyi bir bilinirliğe sahiptir. Bu ürünleri özelleştirmek için seçenek sunarak, LE serisinin cazibesini daha da güçlendirmekteyiz.

Motorsuz elektrikli iş elemanları serisi hakkında daha fazla bilgi için www.smcpnomatik.com.tr ‘den SMC yeni ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR