Perşembe , 25 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Sektöre Damgasını Vurdu!

Sektöre Damgasını Vurdu!

Plast Eurasia İstanbul Fuarı bir kez daha sektöre damgasını vurdu!

Sektöre Damgasını Vurdu!

 

Avrupa'nın ikinci büyük plastik üreticisi olan Türk plastik sektörünün uluslararası pazarlama platformu Plast Eurasia İstanbul 2014 Fuarı, 41 ülkeden 1067 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla 4 - 7 Aralık 2014 tarihleri arasında 43.756 profesyonel ziyaretçi sektörün önde gelen katılımcıları ile buluştu.

24. kez plastik sektörünü bir araya getiren PlastEurasia İstanbul Fuarı'nda, plastik makineleri, kimyasal ve hammaddeler, makine yan ve ara sanayi, ısı ve kontrol cihazları, kalıp, geri dönüşüm, hidrolik ve pnömatik teknolojilerindeki en son yenilikleri ve teknolojileri barındıran ürün çeşitliliği bu yıl da sektörün profesyonellerine sunuldu ve yarattığı iş fırsatları ile ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

Uluslararası niteliliği ile dünyanın önemli fuarları arasında yerini alan PlastEurasia İstanbul 2014 Fuarı, bu sene 43.756 sektör profesyoneli tarafından ziyaret edildi. Her geçen yıl büyüyerek sektöre katkısını artıran PlastEurasia İstanbul 2014 Fuarı'nda T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın 4 ülkeden yaptığı Alım Heyetlerinin yanı sıra Tüyap tarafından Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Filistin, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, İran, İtalya, Kanada, Makedonya, Mısır, Moldova, Romanya, Rusya, Sırbistan, Suriye, Suudi Arabistan, Tunus, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan’dan da alım heyetleri ağırlandı. Fuarda bu sene Çin, Kore, Tayvan ve Suudi Arabistan ülkeleri de milli katılım yaptılar.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR