Perşembe , 28 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ​Schneider Electric'te Yeni Atama Gerçekleşti

​Schneider Electric'te Yeni Atama Gerçekleşti

​Schneider Electric’te Kamu ve Stratejik İlişkiler Direktörlüğü’ne Cihan Karamık atandı.

​Schneider Electric'te Yeni Atama Gerçekleşti
Enerji yönetiminde dünya çapında uzman Schneider Electric’te,uzun yıllardır şirket bünyesinde önemli sorumluluklar üstlenen Cihan Karamık, Kamu ve Stratejik İlişkiler Direktörlüğü görevine getirildi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden 1995 yılında mezun olan Cihan Karamık, 1999 yılında SchneiderElectric Ailesi’ne teknik eğitim uzmanı olarak katıldı. Karamık sırasıyla Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Pazarlama Proje Müdürlüğü, Ticari Verimlilik Sorumluluğu, Proje Geliştirme Müdürlüğü ve son olarak da Enerji Verimliliği Müdürlüğü görevlerini yürüttü.

1 Ocak 2015 tarihi itibarıyla Kamu ve Stratejik İlişkiler Direktörlüğü görevine atanan Cihan Karamık, aynı zamanda EYODER (Enerji Yönetimi Derneği) Başkan Yardımcılığı ve ENVER (Enerji Verimliliği Derneği) İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de sürdürüyor.

Güç Sistemleri, enerji verimliliği, enerji yönetimi ve sürdürülebilirlik alanlarında uzmanlıkları olan Cihan Karamık, başarılı iş yaşamının yanı sıra çok sayıda teknik yayın, eğitim, seminer ve konferansa katkı sağlayarak bilgi birikimini ve deneyimlerini sektörle paylaşmayı görev bilmektedir. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Sütaş Çiftilği’nden Kaf Kefir

    Sütaş Çiftilği’nden Kaf Kefir

    Kafkas dağlarından toplanan anaç kefir danelerinden elde edilen kefir mayası ile Sütaş Çiftliği’nin sütlerini bir araya getiren Kaf Kefir; sade ve meyveli çeşitleriyle raflarda yerini aldı.... Devamı »
  • Ambalajın Süpermarketi

    Ambalajın Süpermarketi

    1972 yılından itibaren Türkiye pazarında müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere günümüze kadar uzanan bir başarı hikayesi...... Devamı »