Çarşamba , 24 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Schneider Electric’in Yenilikçi Kontrol Cihazı ‘M221’ İlk Kez Beğeniye Sunuldu

Schneider Electric’in Yenilikçi Kontrol Cihazı ‘M221’ İlk Kez Beğeniye Sunuldu

Türkçe yazılımlı ve 10 kat hızlı ‘M221’ Karaman’da makine imalatçılarıyla buluştu…

Schneider Electric’in Yenilikçi Kontrol Cihazı ‘M221’ İlk Kez Beğeniye Sunuldu
SchneiderElectric ve Konya Enerji işbirliğiyle düzenlenen seminer, 9 Aralık 2014 Salı günü makine ve makine aksamı imal eden kuruluşların katılımıyla Grand Karaman Otel'de gerçekleştirildi.

Etkinlikte endüstri sektörüne yönelik en yenilikçi ürünleri ve çözümleri katılımcılara aktaran SchneiderElectric, Modicon M221 kontrol cihazını ilk kez tanıttı.

Enerji yönetiminde dünya çapında uzman SchneiderElectric, Konya Enerji ile birlikte Grand Karaman Otel’de gerçekleştirdiği etkinlikte, yenilikçi endüstri ürünlerini ve çözümlerini tanıtarak katılımcılara bilgi verdi. Etkinlikte, ‘Modicon M221 Kontrol Cihazı’ ilk kez katılımcıların beğenisine sunuldu.
Konya ve Karaman bölgesinden makine imalatçılarını ağırlayan etkinlikte SchneiderElectric, tasarladığı hız kontrol cihazları, operatör paneli, sinyal buton ve kontaktör gibi ürün ve çözümler tanıttı.

SchneiderElectric’ten Türkçe yazılımlı, 10 kat daha hızlı bir teknoloji: ‘M221’

Kolay veri işleme özelliğine sahip Modicon M221 kontrol cihazı, program verilerinin SD kartlara kaydedilmesine, verilerin taşınmasına imkan tanıyor. Ayrıca, SoMachine Basic uygulamasıyla Türkçe olarak programlanabilen Modicon M221, SoM Basic programında, editör ve yardım menüsünü Türkçe olarak kullanıma sunuyor. Türkçe tüm yazılım ve donanım kullanıcı kılavuzları ise SchneiderElectric Forum sayfasından indirilebiliyor. Üzerine basılmış bir QR koda sahip olan Modicon M221, bu kodun akıllı telefonlara yüklenen bir uygulamayla okutulması sonucunda hemen servis veya destek personelle iletişime geçme imkanı da sağlıyor.

SchneiderElectric hakkında

100'den fazla ülkede faaliyet gösteren ve enerji yönetimi alanında dünya çapında bir uzman olan SchneiderElectric; Enerji ve Enerji Altyapısı, Endüstri prosesleri, Bina otomasyonu, Veri merkezleri /Ağlar ve Konut gibi farklı pazar segmentlerinde lider konumuyla entegre çözümler sunmaktadır. Enerjinin güvenli, güvenilir, verimli, üretken ve çevreci bir şekilde kullanılmasına odaklanan şirketin 150.000’den fazla çalışanı; bireylerin ve kurumların ‘enerjilerini en iyi şekilde kullanmaları’ taahhüdüyle 2013 yılında 24 milyar Euro tutarında satış rakamına ulaşmıştır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR