Perşembe , 25 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Satış Noktaları Çoğaldı, Zincir Markaların Cirosu Arttı

Satış Noktaları Çoğaldı, Zincir Markaların Cirosu Arttı

Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı yeni çalışmalar ve sürprizlerle 2014 yılında da franchise sektörüne damgasını vuracak

Satış Noktaları Çoğaldı, Zincir Markaların Cirosu Arttı
MedyaFors Fuarcılık Organizasyonu ve UFRAD(Franchising Derneği) işbirliğiyle gerçekleştirilen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğu’nda düzenlenecek. CNR Fuar Merkezi 2 ve 4. Hall’lerde gerçekleştirilecek fuar, franchise ve markalı bayilik veren firmaları, girişimci ve yatırımcılarla 12. kez İstanbul’da buluşturacak.

Yeni çalışmalar ve sürprizlerle, fuar 2014 yılında da franchise sektörüne damgasını vuracak. Tüm sektörleri franchise sistemi çatısı altında toplayan fuar, bir yandan uluslararası markalara ev sahipliği yaparken öte yandan ulusal markaların güçlenmesine ve onların yurtdışına açılarak birer uluslararası markaya dönüşmelerine ön ayak olacak. 

17-18 Eylül 2014 tarihlerinde UFRAD Franchising Derneği ve Medyafors Fuarcılık  ev sahipliğinde düzenlenecek “Avrupa Franchise Federasyonu Deneyim Paylaşım Toplantıları” kapsamında Avrupa’nın en büyük markaları Bayim olur musun  Franchising Fuarı’nın açılışında yer alacak. Türk markalarını inceleme fırsatı bulacaklar ve ikili görüşmeler yapacaklar.

Ayrıca 4 gün boyunca fuar alanında düzenlenecek seminerlerde uzmanlar, çok önemli konular ile tecrübelerini fuar katılımcıları ve ziyaretçilerle paylaşacak.

Ulusal birçok marka fuar ile satış noktalarını çoğaltarak, bir kaç şubeli noktalardan, büyük zincir markalar halini aldı. En önemli hedefi; Türkiye’den daha fazla markanın dünya pazarına açılmasını sağlayarak uluslararası pazarlarda daha fazla markayla temsil edilebilmesi ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak olan fuarı, geçen yıl yerli - yabancı 26.312 kişi gezdi. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

    TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

    Mikform, deneyimli ve uzman kadrosuyla termoform sektöründe çok sayıda şirketin çözüm ortağıdır. Mikform’un en temel ilkesi sektöre yenilikler kazandırmak ve müşterilerine yüksek teknoloji ve kalite odaklı ürünler sunarak birçok avantaj sağlamaktır.... Devamı »