Perşembe , 28 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Rockwell Automation ‘‘Avrasya Ambalaj Fuarı’’nda Yerini Aldı

Rockwell Automation ‘‘Avrasya Ambalaj Fuarı’’nda Yerini Aldı

Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirildi.

Rockwell Automation ‘‘Avrasya Ambalaj Fuarı’’nda Yerini Aldı
Dünyada hızla gelişmeye devam eden gıda ürünleri, gıda teknolojileri, ambalaj, paketleme ve gıda işleme sektörlerini bir araya getiren Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirildi. Otomasyon dünyasının öncü markalarından Rockwell Automation, bu yıl 21’incisi düzenlenen fuarda; ambalajlama ve malzeme kullanımı uygulamalarında performansı geliştirmeye yardımcı olan iTRAK teknolojisini ilk defa ziyaretçileriyle buluşturdu.
 
Avrasya Ambalaj Fuarı, 40’ın üzerinde ülkeden, bin 200’den fazla global tedarikçiyi Avrasya’dan gelen binlerce üreticiyle buluşturdu. Bu yıl 21. kez gerçekleştirilen fuar, ambalaj ve paketleme sektörü ile ilgili gelişmeleri, yenilikleri ve fırsatları yerinde görme ve değerlendirme fırsatı sundu.
 
iTRAK teknolojisi ilk defa fuar ziyaretçileri ile buluştu
Fuar katılımcılarından Rockwell Automation, fuarda ambalajlama, malzeme kullanımı ve diğer uygulamalarda performansı geliştirmeye yardımcı olan iTRAK teknolojisini ilk defa tanıttı. iTRAK, makina üreticileri için daha fazla hız ve daha iyi esneklik sağlayan ve kendinden önceki teknolojilerin yerini hızlı bir şekilde alan teknoloji. Bu teknoloji son kullanıcıların optimizasyonunu, daha iyi geliştirilmiş güvenilirlik ve daha hızlı bir sistemin standart hale getirilmesini sağlarken, makina ve ekipman üreticilerine ise maliyet ve karışıklığı azaltma olanağı veriyor. Rockwell Automation, makinaların performans ve verimliliğini arttıran diğer ürünlerini de fuarda ziyaretçilerin değerlendirmelerine sundu.
 
Rockwell Automation OEM Kanal Müdürü Halil Koçak; “Rockwell Automation olarak bu tarz yurtiçi ve yurtdışı fuarlara sıklıkla katılıyor ve bu sayede uygulamalı çözümlerimizi OEM ve son kullanıcı müşterilerimize tanıtma fırsatı yakalıyoruz. Bu yıl ilk defa katıldığımız Avrasya Ambalaj Fuarı ile birlikte ürünlerimizi, çözümlerimizi ve kalite anlayışımızı bir kez daha katılımcılara anlatma fırsatı yakaladık. Bu fuar genel olarak mevcut pazar şartlarını öğrenme ve fırsatları değerlendirme açısından da bizim için çok önemliydi. Rockwell Automation paketleme endüstrisinde öncü bir firma. Endüstriyel otomasyon konusundaki tüm süreçlerde (hammadde işleme, proses yönetimi, malzemelerin taşınması, paketleme, imalat/montaj hatları, enerji ve ağır sanayi gibi) anahtar teslim çözüm sunuyoruz. Avrasya Ambalaj Fuarı ziyaretçi sayısı her yıl artan bir fuar ve bu sene bizlerde bu fuarda yer almaktan memnuniyet duyduk. Bu yıl fuarda hem ziyaretçilerimize yeni ürünlerimizi tanıttık hem de yurtiçi ve yurtdışından önemli müşterilerle görüşmeler yaptık. Bu fuarda standımızın yıldızı ise ilk defa müşterilerimizin karşısına çıkardığımız iTRAK ürünümüz oldu.”  dedi.
 
Ambalaj makineleri, üretim, işlem, teknoloji, baskı, dizayn ve ekipmanlara yönelik yeni çözümlerin sergilendiği Avrasya Ambalaj Fuarı, 21 yıldır; Türkiye, Ortadoğu-Kuzey Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Rusya'nın da içinde bulunduğu, hızla büyüyen Avrasya coğrafyasının sektöründeki lider buluşma platformudur.
 
Rockwell Automation hakkında:

Rockwell Automation Şti. (NYSE: ROK) müşterilerini daha üretken ve dünyayı daha sürdürülebilir kılan dünyanın kendini endüstriyel otomasyona ve bilgiye adamış en büyük şirketidir. Merkezi Milwaukee, Wisconsin’de bulunan Rockwell Automation, 22,500 çalışanı ile 80’den fazla ülkedeki müşterilerine hizmet vermektedir.

Rockwell Automation, iTRAK ve Studio 5000 Logix Designer, Rockwell Automation Şti.’nin ticari markalarıdır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR