Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Rockwell Automation 6. Kez Dünyanın En Etik Şirketi Seçildi

Rockwell Automation 6. Kez Dünyanın En Etik Şirketi Seçildi

Ethisphere Enstitüsü, Rockwell Automation şirketini, altıncı kez Dünyanın En Etik (DEE) Şirketleri arasında gösterdi.

Rockwell Automation 6. Kez Dünyanın En Etik Şirketi Seçildi
Ethisphere Enstitüsü, Rockwell Automation şirketini, altıncı kez, etik liderlik ve kurumsal davranış konularında çıtayı yükseltmeye devam eden kuruluşların onurlandırıldığı Dünyanın En Etik (DEE) Şirketleri arasında gösterdi.  Ethisphere Enstitüsü, kurumsal etik değerler ve yönetim konusunda en iyi uygulamaların teşvik edildiği bağımsız bir araştırma merkezidir.  Dünyanın En Etik Şirketi unvanına erişenler, etik değerler, itibar ve iş başarısı arasındaki bağlantıyı anlamaktadır.

Ethisphere'nin CEO'su Timothy Erblich, "Rockwell Automation, lider iş uygulamaları vasıtasıyla performansın geliştirilmesine odaklanmış olan özel topluluğumuzun bir parçasıdır. Dünyanın En Etik Şirketleri topluluğu, müşteriler, çalışanlar, yatırımcılar ve düzenleyicilerin, güven unsuru ve bunu kazanmaya yardımcı olan etik değerler ve iyi yönetim faaliyetleri fazlasıyla önem vermektedir.”

Rockwell Automation Başkanı ve CEO'su Keith D. Nosbusch, "Rockwell Automation'ın bütünlük kültürü, yaptığımız seçimlere yansıdı ve ben, doğru şeyleri sürekli olarak doğru yollardan ve her gün yapmaya devam eden çalışanlarımızla gurur duyuyorum. Çalışanlarımız, partnerlerimiz ve müşterilerimizi birleştirmemiz yansımış olan bütünlüğe olan bağlılığımız, sürdürülebilir iş değerleri sağlama açısından bir dönüm noktasıdır." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Rockwell Automation 175 diğer şirkete göre daha yüksek derecede!

Çalışanlar, Rockwell Automation'un en son global araştırmasında, şirketin etik değerler, sorumluluk ve mesuliyet kültürünü, çalışan yönetiminin en güçlü faktörleri arasında gösterdi.  Buna ilaveten, Kurumsal İcra Kurulu tarafından şirket için yapılan çalışmaya göre, Rockwell Automation, etik değerler ve uyum unsurlarının önemini, araştırma yapılan yaklaşık 175 adet diğer şirketin hepsine kıyasla daha yüksek derecelendirmiştir.
Dünyanın En Etik Şirketi değerlendirmesi, Ethisphere Enstitüsü'nün Etik Oranına dayalıdır.  Skorlar, 5 ana kategoride belirlenmektedir: etik ve uygunluk programı (yüzde 25), itibar, liderlik ve yenilik (yüzde 20), yönetişim (yüzde 10), kurumsal vatandaşlık ve sorumluluk (yüzde 25) ve etik kültürü (yüzde 20).

2014 Yılı Dünyanın En Etik Şirketlerinin tam listesi, http://ethisphere.com/worlds-most-ethical/wme-honorees/ adresinde mevcuttur.
Rockwell Automation, 2013 Yılı Kurumsal Sorumluluk Raporu’nun online ve yazılı olarak mevcut olduğunu da açıkladı. Şirketin etik iş uygulamalarına olan yaklaşımını detaylandırmasına ilaveten, rapor, şirketin çevresel performansı, çalışan güvenliği ve kültürü ile topluluk ilişkileri çabaları hakkındaki güncellemeleri ön plana çıkartıyor.
Rockwell Automation Hakkında
Kendisini endüstriyel otomasyon ve bilgiye adamış olan dünyanın en büyük şirketi Rockwell Autmation Inc (NYSE: ROK), müşterilerini daha üretken yapmanın yanı sıra, dünyayı da daha sürdürülebilir bir hale getiriyor. Genel Merkezi Milwaukee, Wisconsin'de bulunan Rockwell Automation, 80'den fazla ülkede müşterilere hizmet veren 22 bin civarında görevli çalışmaktadır.

Ethisphere Enstitüsü hakkında

Ethisphere Enstitüsü, kurumsal etik kurallar ve yönetim hususlarında en iyi uygulamaları teşvik eden bağımsız bir araştırma, uygulama ve liderlik merkezi olup, kuruluşların uyum unsurunu iyileştirmesi, riskleri azaltması ve çalışanlar, iş ortakları, yatırımcılar ve büyük düzenleyici topluluklarla olan ilişkilerin genişletilmesi hususunda yardım sağlar.   Ethisphere, uyum ve yönetim programlarını değerlendirir ve karşılaştırır, Dünyanın En Etik Şirketleri isimli takdir programı vasıtasıyla üstün başarıları onurlandırır ve Ethisphere Magazine isimli dergisinde bunları yayınlar. Ethisphere, aynı zamanda kurumsal etik kurallar ve uyum programlarının bağımsız onayı konusunda lider bir tedarikçidir. Ethics Inside® Sertifikasyon, Compliance Leader Verification™ ve Anti-Corruption Program Verification™. Ethisphere hakkında daha fazla bilgiye aşağıdaki adresten erişebilirsiniz:  

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR