Salı , 16 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ​Robatech Grup & W.H. Leary Dünya Çapında Bir Ortaklık

​Robatech Grup & W.H. Leary Dünya Çapında Bir Ortaklık

Robatech Grup & W.H. Leary Dünya Çapında Bir Ortaklıkla Güçlerini Birleştiriyor

​Robatech Grup &  W.H. Leary Dünya Çapında Bir Ortaklık
Robatech grubu sahibi Marcel Meyer ve W.H. Leary firmasının sahibi Kevin Leary iki şirket daha değerli ürünler, hizmet ve destek ile müşterilerine destek sağlamak için  dünya çapında bir ortaklık ile  güçlerini birleştirmeye karar verdiler.

Robatech ve W.H.Leary firmaları birbirlerini tamamlayarak yıllarca kendi iş alanlarında deneyimler kazandılar ve kaliteli işler inşa ettiler. Ek olarak her iki firmada destek,servis ve teknoloji lideri ve Pazarlarında lider ürünleri sağlama konusunda aynı vizyonu takip ediyor. Daha sonrasında dünya çapında ortaklık yapmak için anlaştılar.

Bu ortaklıkla beraber Robatech ,Leary'nin ürünlerini dünya çapında satarak aynı ürünleri montak satış sonrası Teknik servis hizmetlerini  sunacak. Leary, bu organizasyona kağıt dönüştürme sanayisinde Kuzey Amerika, İngiltere ve diğer bazı stratejik bölgelerde satış ve servis güçlerini entegre ederek destek sağlayacak.

Robatech başkanı ve CEO su Mr. Marcel Meyer’in  açıklaması:

“Bu ortaklık anahtar ve kilit gibi uyumludur ! Her iki marka birlikte hemen hemen piyasaya en eksiksiz ürün portföyü sunuyor. Her iki şirket, dünya çapında pazar lideri ürünleri  ve hizmetleri  muşterilerine sunmaktadır.

Beraber daha iyi bir şekilde çok uluslu müşterileri ve makinecileri destekleyeceğiz ve tamamıyle eğitilmiş personeller ile beraber yeni son kullanıcı ilişkileri oluşturacağız ve onları destekleyeceğiz. Birbirlerinin gücünü maksimize ederek daha iyi hizmet için çok güçlü bir konumda bulunmaktayız küresel kağıt dönüştürme pazarında lider konumumuzu Robatech ile beraber güçlendireceğiz  " Bu yeni Robatech-Leary ortaklığı kağıt dönüştürme pazarı için yüksek değerli çözümler sunmaktadır. Çözümler en ekonomik sıcak yada soğuk yapıştırıcı uygulama sistemlerinden son derece sofistike  yapıştırma ve kalite güvence sistemlerine kadar dünya çapında oluklu mukavva kutu, çanta, zarf ve diğer birçok ürün üreticileri için genişlemiştir."

Robatech’ten Bir Yenilik:
RobaVis   


Basit mantıklı – Daha Esnek- Kullanıcı için optimize 

Robatech Ag.  sürekli olarak ürünlerini gelişen teknoloji ile uyumlu hale getirerek kullanıcılarının daha kolay ve daha rahat operasyonel faaliyetlerde bulunması için çaba sarfetmekte . Bu çalışmaların sonucunda üretilen yeni „RobaVis“ Dokunmatik ekran paneli yeni uygulama ekipmanlarında yerini aldı .

 Hotmelt ekipman ve uygulama kontrollerinin işlevleri mikro işlemcilerin sunulmasından bu yana çok önemli ölçüde değişti. Bu cihazların çalışması belirli bir ölçüden sonra kullanıcılar için karmaşıklığa yol açmıştır  yüksek taleplerde operatörleri zorlamaktadır. Çoğu kişi dokunmatik ekranlara yabancı değil. RobaVis süreçi görselleştirir ve aşağıdaki operasyonlarda kolaylık sağlar : 
⦁    Sıcaklık ayarlanması 
⦁    Motorların kontrolleri
⦁    Yapıştırıcı uygulama modelinin seçilmesi 
⦁    Ikincil fonksiyonlar örneğin; veri değişimi

Kullanımı Kolay 

Bir kere ayarlanınca, dokunmatik ekran sadece operatorün günlük işleri için neye ihtiyacı var onu gösteririr. Eğer sistem başka bir uygulama için kullanılırsa baştan ayarlanması kolaydır. Bütün fonksiyonlar semboller ile gösterilir ve böylece doğru girişler yapılır. 

Kontrolü Mantıklı

Operasyonlar uygun şekilde yapılandırılmıştır böylece kolayca operasyon yapılabilir. Sistem basit bir konfigürasyondan  sonra kullanılabilir. Görüntülenen işletim alanları uygun kullanıcıların bugünün ihtiyaçlarını karşılamak için gruplandırılmıştır.

Üretim alanında Esneklik

Iş kütüphanesi kolayca resimlerle yada çizimlerle seçenek olarak desteklenebilir. Bu operatörü destekler ve süreç güvenliğini arttırır. Üretim ekipmanlarının  kurulması hızlandı ve daha verimli yapıldı. Üretim işlemi sırasında tüm girişleri uyarlanabilir hatta herhangi bir kesinti olmadan yeni iş hazırlanabilir. Ana ekran sürekli olarak en önemli verileri gösterir.
Kullanıcı için optimize edilmiştir. 

RobaVis geliştirilirken uzmanlarımız kullanıcılar ile yakın temastaydılar ve çalışma süreçinde onların taleplerini çözüm olarak sisteme entegre etmişlerdir.  RobaVis aracı verimliliği arttırır çünkü süreçte operatörlerin ihtiyaçlarına eksiksiz cevap verir.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Yüksek Mukavemetli, Estetik ve İşlevsel Çözüm Arayanlara Onur Ambalaj

    Yüksek Mukavemetli, Estetik ve İşlevsel Çözüm Arayanlara Onur Ambalaj

    “İnandığımız sürdürülebilir başarının peşinden gitmemiz, bize her zaman yeni ufuklar belirliyor. Bu sayede 40 yıl boyunca her zaman daha iyiye gitmeyi başardık ve bu şekilde devam etmesi için büyük bir disiplinle çalışıyoruz.” EMRE KURT Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı/ Onur Packaging Vice Chairman of the Board of Directors... Devamı »