Perşembe , 28 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Pnömatikte Dünya Lideri SMC

Pnömatikte Dünya Lideri SMC

Pnömatikte %32'lik Global Pazar Payı ile Dünya Lideri

Pnömatikte Dünya Lideri SMC
Pnömatikte Dünya Lideri SMC, Türkiye’de Yeni Şubeleriyle Büyümeye Devam Ediyor...

Pnömatik alanında, sahip olduğu %32'lik global pazar payı ile dünyada lider konumda olan SMC, Türkiye pazarında da emin adımlarla ilerlemektedir. 1959 yılında Japonya’da kurulan SMC firmasının satış ağı günümüzde 82 ülkede 400 lokasyona ulaşmıştır. Japonya, İngiltere, Almanya, Amerika ve Çin’de bulunan ana AR-GE merkezlerinde, toplamda 1400 adet mühendis sadece ürün geliştirme konusunda çalışmaktadır. SMC'nin gücü; AR-GE çalışmalarına verdiği önem ve müşteri odaklı yaklaşımının bir sonucudur.

Başta Japonya olmak üzere, dünyanın 28 ülkesinde bulunan fabrikaları ve 17.000’in üzerinde çalışan sayısı ile hızlı teslimat, yüksek kalite, uygun maliyetli çözümler sağlamaktadır. SMC Türkiye, Türk sanayisi ile sanayicisinin gelişimine katkı sağlanmayı amaçlanmaktadır.

SMC Türkiye Yeni Şubeleriyle Müşterilerine Artık Daha Yakın

SMC Türkiye daha iyi hizmet vermek adına bölgesel ofisler açmaya devam etmektedir. Ankara ve Bursa ofisleri bölgedeki müşterilere daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için kurulmuştur. Genişleyen kadrosuyla SMC; Türkiye’deki pazar payını büyüterek müşterilerine teknolojik çözüm önerileri sunmayı hedeflemektedir.

Ankara ve Bursa şubeleri de diğer şubeler gibi şehrin merkezi konumunda olan yerlerde, müşterileriyle kolaylıkla iletişime geçebilecekleri lokasyonlarda yer almaktadır. Ofislerde yer alan eğitim salonları, katılımcıların pratik çalışmalar yapabileceği test masaları, deney setleri ile tam donanımlıdır. Sanayinin ihtiyaç duyduğu bilgili, kalifiye çalışanlara sahip olmak için SMC’nin vermiş olduğu teknik eğitimlere, artık daha kolay ulaşılabilecektir.

Enerji Tasarruflu Ürünlerle Maliyetlerinizi Düşürün

Yeni çıkan yasalar doğrultusunda ve sosyal sorumluluklar çerçevesinde firmalar enerji tasarruflu ürünleri tercih etmeye başlamışlardır.
Enerji tasarrufuna ve çevre kirliliğine karşı duruşunu ürünlerine de yansıtan SMC, bu konuda etkin çözümler sunmaktadır. SMC’nin enerji tasarrufuna yönelik ürünleri sayesinde hem maliyetlerde tasarruf, hem de çevre kirliliğinin engellenmesine katkı sağlanır. Bunun yanında enerji tüketimi azalır, hava sarfiyatı düşer ve hava kaçakları kolaylıkla tespit edilir. Böylelikle firmaların rekabetçilik kabiliyetleri artmaktadır.

Forbes’ta En İnovatif İlk 100 Firma Listesinde Yer Almaktadır

Araştırma ve geliştirmeye son derece önem veren SMC, bu çalışmaların neticesinde, Amerika’da ve dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan saygın iş-dünyası dergisi Forbes tarafından 3 yıl üst üste dünyanın en inovatif ilk 100 firması listesinde yer almıştır. Bu listede pnömatik kökenli başka bir firmanın bulunmaması, SMC’nin ürün inovasyonuna verdiği önemi göstermektedir.
 
 
Demo Van Aracı ile SMC Ürünleri Birkaç Dakika Uzağınızda

Demo Van adı verilen, kapalı kasa olarak tasarlanmış, tanıtım amaçlı özel kamyonet; yenilikler ve en son ürün teknolojisini takip etmek konusunda yeterli zamanı bulmakta güçlük çeken makine imalatçıları ve son kullanıcılar için oldukça etkili bir çözümdür. İmalatçılar ve kullanıcılar işletmelerinden uzaklaşmadan, Demo Van Aracını gezebilir, böylelikle en yeni ürünleri ve diğer uygulamaları gerçek hayatta kullanıldığı koşullarda yakından görme şansını elde edebilirler. Demo Van Aracının rotası hakkında daha detaylı bilgi almak için en yakın SMC Ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.

Lokal Üretim Tesisimizle Özel Üretim Taleplerine Cevap Verebilmekteyiz

SMC, ana üretim merkezleri Japonya başta olmak üzere dünyada 28 ülkede bulunmaktadır. Türkiye’de bulunan lokal üretim tesisimiz özellikle makina imalatçılarının ihtiyaç duyduğu ara strok veya özel diğer taleplere hızlı cevap verebilmek için kurulmuştur. Türkiye’de üretilen ISO silindirlerin tüm malzemeleri Japonya’dan gelmektedir ve SMC’nin sahip olduğu kalite standartlarına göre CNC tezgahlarında işlenerek montajı yapılmaktadır.

700.000'ün Üzerinde Ürün Çeşitliliği İle Aradığınız Çözüme Ulaşabilirsiniz

SMC’nin 700.000'ün üzerinde ürün çeşitliliği sayesinde aradığınız çözüme ulaşabilirsiniz. Otomotivden elektroniğe, sağlık ve tıptan gıdaya kadar birçok sektöre hitap eden SMC ve ürün çeşitleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için, web sitesini ziyaret edebilir, merkezle, bölgesel ofislerle veya bayilerle iletişime geçebilirsiniz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR