Perşembe , 25 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Omron Ürün ve Hizmet Tanıtım Semineri

Omron Ürün ve Hizmet Tanıtım Semineri

Omron ürün ve hizmet tanıtım seminerini Trakya bölgesi için Çorlu'da gerçekleştirdi.

Omron Ürün ve Hizmet Tanıtım Semineri
Çorlu Silverside Otel'de geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde gerçekleşen tam gün seminerde Omron otomasyon ürünleri ile arkasındaki felsefe ve teknoloji Trakya bölgesinde yer alan katılımcılara tanıtıldı.
 
 
Omron'unkomponent ve emniyet ile algılama ve görüntü sistemlerinin yanı sıra otomasyon ve hareket kontrol sistemlerinin de detaylı olarak anlatıldığı seminerde katılımcılara Omron için sadece kalite değil kaliteye tutkun olmanın önemi de vurgulandı. Uluslararası normlardan çok daha sıkı olan Kalite Güvence Sistemi ve çok konumlu ISO belgesine sahip olan Avrupa'daki ilk şirketlerden biri olarak nerede olursa olsun aynı kaliteyi sunmanın önemine değinilen seminerde, Omron’un her ürün grubundan sorumlu Ürün Müdürleri detaylı birer tanıtım sunumu gerçekleştirdi.
 
Hareket Kontrol ve Otomasyon Sistemleri

Omron'un hareket kontrol sistemleri ürün kataloğu içinde yer alan frekans inverter ailesi JX, MX2, RX ve SX serileri ile servo sistemleri ürün çözümleri olan SmartStep 2, G ve Accurax G5 serilerinden bahsedilen seminerde ayrıca robot sistemleri ürün çözümleri Delta ve Scara robot ailesi de toplantıya gelen katılımcılara tanıtıldı.
 
Algılama ve Görüntüleme Sistemleri

Algılama ürün ailesinde Omron'un hedef ve anahtar serilerilerinin de tanıtımı yapıldı. Sensör ve bileşenlerinde kullanılan ve müşteriyi ürün seçim sürecinde merkeze oturtan aralıksız ve her açıdan eksiksiz çözüm seti geliştiren 361° ürün stratejesi ile E3FA Serisi M18 Fotoelektrik Sensör, E3S-DB Serisi Şeffaf Nesne Sensörü, E2B Serisi EndüktifSensör ve FQ2 &Xpectia Serileri Görsel Denetim Sistemleri seminerde öne çıkan ürün grupları olarak yer aldı.
 
  Komponent ve Emniyet Sistemleri

Omron'un 361° konseptine uygun olarak temel özelliklerinin yanı sıra ekstra +1 özelliklerinin de anlatıldığı S8VK serisi güç kaynakları ve E5_C serisi sıcaklık kontrolörleri ile Elektromekanik röleler, KP100L solar inverter ve yeni çıkan G2RV test switchli ince tip röle tanıtıldı.
Seminerin emniyet bölümünde ayrıca yönetmeliklere göre güvenlik kategorilerinin belirlenmesi ve farklı makine tasarımları ile bu güvenlik kategorilerinin nasıl sağlanacağı tasarlanıp açıklanırken bir diğer taraftan sadece makina değil işletmenin genel hatlarında da güvenlik ürünlerinin kullanılabilirliğini, tasarım ve uyumlu kombinasyonlarla gösterildi. Bu uygulamaların tümünü kapsayan Omron ürün ailelerinin genişliği de seminere katılan konuklara tanıtıldı.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Masal Diyarlarını Aratmayan Mimarisiyle Moskova Kızıl Meydan

    Masal Diyarlarını Aratmayan Mimarisiyle Moskova Kızıl Meydan

    Rusya'nın başkenti ve en kalabalık şehri olan Moskova Şehri, Doğu Avrupa'nın önemli politik, ekonomik, kültürel ve bilim merkezlerinden biridir. Şehrin yüzyıllar boyunca değişen ideolojik yapı ve siyasi yönetim biçimlerinin birleşimiyle farklı mimari yapılara ve kültürel özelliklere sahip olması sizi bambaşka dünyalara götürecek olan Kızıl Meydan turumuza başlıyoruz…... Devamı »