Çarşamba , 24 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Mitsubishi ElectricTurkey Fuarın Her Yerindeydi!

Mitsubishi ElectricTurkey Fuarın Her Yerindeydi!

Mitsubishi ElectricTurkey, MAKTEK’teki Yenilikleriyle Hassasiyet ve Güç Vurgusu Yaptı!

Mitsubishi ElectricTurkey Fuarın Her Yerindeydi!
Mitsubishi ElectricTurkey, MAKTEK Avrasya 2014’te, fabrika otomasyon bölümünün yeni çözümlerini ve yeni ürünlerini tanıtıp sektörle bir araya geldi.

Mitsubishi ElectricTurkey, her geçen gün Türkiye’deki etkinliklerini artırıyor. Bu artışın paralelinde, Türkiye’ye ithal edilen Mitsubishi Electric CNC kontrol üniteli takım tezgâh sayısı da her yıl artıyor. MAKTEK Avrasya 2014’de de çok sayıda MitsibishiElectric CNC kontrol üniteli takım tezgâhı, fuarın her salonunda farklı ve güçlü makinecilerin stantlarında sergilendi. Mitsubishi Electric ürünleri ve sistemleri; Atlas CNC, Tezmaksan, Arı Makine, Avrupa Makina, Baysel Makina, Cematek, Dener, Efmak, Ege Teknik, Ermaksan, İstanbul Makina ve Otomasyon, Karmetal, SMK Makine, Taimaksan, Uzay Makina, Yamakazi Mazak Turkey, Yuntes gibi birçok alanında uzman makine firmasının stantlarında yer aldı. Mitsubishi ElectricTurkey, 14. salonun dışında da, salonun her yerinde kullanıcılarıyla bir arada olmayı başardı.

Kuyumcu Hassasiyeti

Mitsubishi Electric’in ürünleri fuar alanındaki birçok stantta yer aldı. Mitsubishi ElectricTurkey’nin kendi standında da, üst düzey ve son teknoloji ürünleri, cam fanuslar içinde bir kuyumcu hassasiyetiyle sergilendi.

Çok Güçlü

Mitsubishi Electric’in standını süsleyen bir başka ürün ise, TT CustomChoppers’ın el yapımı motosikletiydi ve fuarın ilgi odağı oldu. TT CustomChoppers’ın kişiye/müşteriye özel çözüm felsefesi, Mitsubishi Electricile birebir uyuşuyor. El yapımı olduklarından dolayı, tüm motorlarında eşsiz bir tasarım ve inovatiflik bulunmakta.  Müşteri odaklılık, kişiye özel bir çalışma yapılması, yılda sadece belli bir sayıda fakat üzerinde sabah akşam çalışılan ürünlerin üretimi, bu ürünlere büyük emek gösterilmesi ve sonuç olarak müşteriye tam anlamıyla customized bir son ürün sergilenmesi; Mitsubishi Electric’in, tam olarak Türkiye’deki makina/OEM sektöründe uygulamak istediğimiz bir felsefe.

Mitsubishi ElectricTurkey, ürünlerini tanıtmanın yanı sıra, sistemleriyle müşterilerinin yanında oldu ve aynı zamanda hem katılımcılara hem de fuar ziyaretçilerine, Mitsubishi ElectricTurkeyCNC ekibinin her türlü servis ve yedek parça ihtiyacına cevap verebilecek durumda olduğunu bilmelerini gösterdi.

Mitsubishi Electric’inYeni Yıldızı

Yeni Jenerasyon M70VU Kontrol Ünitesi

Fuarda Mitsubishi ElectricCNC ürünlerinin kullanıldığı çok sayıda takım tezgâhı birçok farklı stantta görücüye çıktı. Ürünler, çeşitli endüstriyel alanlarda, çalışır durumda son kullanıcıyla buluştu. Bunun dışında, Mitsubishi Electric standında kontrol üniteleriyle ilgili güncel bilgiler verildi. Mitsubishi Electric’in fuardaki yıldız ürünü, M70VU kontrol ünitesi oldu. Son 3 yılda yaklaşık 2500 son kullanıcıya ulaşan M70VU kontrol ünitesi, sadece Mitsubishi Electric’in değil, pazarın da yıldızı durumunda. M70V kontrol ünitesinin yeni jenerasyonu olan ve M70VU olarak adlandırılan yeni nesil kontrol ünitesi, USB ara yüzü eklenerek makine yedeklerinin alınması ya da program alışverişinin birden fazla aygıtta kolaylıkla yapılabilmesini mümkün kılmaktadır. CNC takım tezgâhları için standart olarak sunulan fonksiyonlar ile bir önceki serinin devamlılığı sağlanırken, yeni eklenen standart fonksiyonlar ile de kalite, verimlilik ve müşteri memnuniyeti bir sonraki adıma taşınmıştır.
 
MARMARAY

Mitsubishi Electric ürünleri dışında, birçok projede ve çözümde de adından söz ettiriyor. Fabrika otomasyonu, klima, uydu, asansör/yürüyen merdiven, otoray için elektrik ekipmanı ve güç sistemleri gibi altyapı tabanlı iş birimlerinin Türkiye'deki alanını genişletmek üzere de faaliyet gösteriyor. Özellikle Marmaray projesi, Mitsubishi Electric için çok önemli bir uygulama oldu. Marmaray kontrol sisteminde 37 bin donanım izleme ve kontrol noktası, 750 operatör ekranı kontrol sayfası, 100 kilometre haberleşme kablosu bulunuyor. Bu sayede, tünelde oluşabilecek bir yangın durumunda operatörler, ilgili olay noktasındaki tren operatörü ile temas kurabiliyor, yolcuyu ve dumanı tahliye etmek amacıyla hava akış yönünü tespit edebiliyor ve sisteme önceden tanımlı havalandırma senaryosunu başlatabiliyor.
 
MAKTEK AVRASYA 2014

MAKTEK Avrasya 2014’te artan katılımla beraber toplam 120.000 metrekare kapalı alan kapasitesine sahip TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nin14 salonu da tam kapasiteyle kullanıldı. Fuarda, takım tezgâhları, metal - sac işleme makineleri, tutucular – kesici takımlar, kalite kontrol – ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yerlerini alarak, ürünlerini sergiledi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ISI-TAN ISITMA SOĞUTMA’DAN ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMLER

    ISI-TAN ISITMA SOĞUTMA’DAN ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMLER

    Isıtma ve soğutma sistemlerinde büyüyen bir marka olarak öne çıkan Isı-Tan Isıtma Soğutma 2001 yılı itibariyle enjeksiyon makinalarının can damarı olan ısı kontrol (kalıp sartlandırıcı) ve su sogutma (kapalı tip Chiller) cihazlarını üretmek amacıyla hizmet sunuyor.... Devamı »