Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Mitsubishi Electric Türkiye CNC Ekibi, Win Eurasia Fuarı’nda

Mitsubishi Electric Türkiye CNC Ekibi, Win Eurasia Fuarı’nda

Mitsubishi Electric Türkiye CNC Ekibi, yüksek performanslı ürünleriyle, Win Eurasia Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluştu.

Mitsubishi Electric Türkiye CNC Ekibi,  Win Eurasia Fuarı’nda
Dünyanın en büyük endüstri zirveleri arasında yer alan, sektörün Avrasya’daki en büyük buluşması olarak nitelendirilen 2014 WIN Eurasia Fuarı, 19-22 Mart tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Mitsubishi Electric Türkiye CNC departmanı da, ürün ve ekibiyle fuardaydı. Mitsubishi Electric CNC ekibi, fuar süresince bir adet Tapping Center simülatörü ile bir adet Torna ürünlerini sergiledi.

CNC ekibi, Mitsubishi Europe, Mitsubishi Taiwan ve Mitsubishi Japonya’dan fuarı ziyarete gelen katılımcı misafirlerle birlikte 3. Salon D120 numaralı stantta, Mitsubishi Otomasyon Çözümleri’ni, CNC Kontrol Sistemleri’ni ve Robot Teknolojileri ile ilgili ürünlerini sunma imkânı buldu.

Mitsubishi Electric Türkiye ayrıca, fuarın ilk 2 günü, ilgi ile izlenen sunumlar yaptı. Sunumların ilki, Mitsubishi Electric Europe’un Water Solution Industry Sector Yöneticisi Detlef Koffke tarafından, fuarın açılış günü yapıldı. Sunum konusu, Su Sektöründe Verimliliği Artırmak başlığını taşıyordu.
İkinci sunum, Mitsubishi Electric Fukuyama/Japonya Fabrikası’ndan Energy Measuring Device & Solution Sector Yöneticisi Masato Yamamoto tarafından yapıldı. Sunum konusu, Enerji İzleme’ydi. Son sunum, yine ikinci gün öğleden sonra, Mitsubishi Electric Türkiye OEM Destek Bölümü Yöneticisi Ahmet Mollaoğlu tarafından yapıldı. Sunum konusu, Mitsubishi Electric Hareket Kontrol Sistemlerinin Temelleri idi.
Mıtsubishi Elecric Türkiye, 2014 WIN Eurasia’da yüksek performanslı sunum ve etkinliklerle ilgi odağı oldu.

Mitsubishi Electric Türkiye, Mart ayında gerçekleşen 2014 WIN EURASIA Fuarı’na yeni ürünlerin yanı sıra, daha verimli uygulamalar için yüksek performanslı etkinliklerle yoğun ilgi çekti.

Öncelikle, sosyal sorumluluk programı çerçevesinde, üniversite öğrencileri için kapsamlı bir eğitim programı hazırlayan Mitsubishi Electric Türkiye İş Geliştirme Bölümü, programa katılan öğrencilere çeşitli görevler vererek, gelecekteki mühendis adaylarının sektörü yakından tanımasına fırsat sundu.



Fuar boyunca sürekli olarak Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki standında Mitsubishi Yenilikleri ve Yeni Ürünleri’ni tanıtan Mitsubishi Electric Türkiye’nin ayrıca sunumları vardı.

Sunumların ilki, Mitsubishi Electric Europe’un Water Solution Industry Sector Yöneticisi Detlef Koffke tarafından, fuarın açılış günü olan 19 Mart’ta yapıldı. Sunum konusu, Su Sektöründe Verimliliği Artırmak’tı. Mitsubishi Electric’in su çözümlerinde parolasının “Her zaman temiz su” olduğunu söyleyen Mr. Koffke, bu sektörde en büyük işlerinin “bütün bir yıl güvenli su tedariki için işlem kalitesi ve mümkün olan en yüksek tesis kullanılabilirliği” olduğunu ifade etti. Yüksek dayanıklılık için çoklu yedekleme sistemi, arıza giderme planı, sınıfın en iyi teknolojisi, sınıfının en iyi MTBF oranı, yüksek tümleme sistemi: tasarımın temel prensibi olan siber güvenlik gibi konulara da değinen Mr. Koffke, Mitsubishi Electric’in Su Sektöründe Verimliliği Artırıcı çalışmalarıyla ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

İkinci sunum, Mitsubishi Electric Fukuyama / Japonya Fabrikası’ndan Energy Measuring Device & Solution Sector Yöneticisi Masato Yamamoto tarafından 20 Mart’ta yapıldı. Sunum konusu, Enerji İzleme’ydi. Enerji tasarrufu nasıl yapılır bilemiyorsanız, enerji tüketimi idare etmek çok zor geliyorsa ve çalışanlar tarafından enerji tasarrufunun önemi anlaşılmıyorsa, Mitsubishi Electric enerji izleme çözümleri bu konularda sizlere yardımcı olacaktır. Mr. Yamamoto, küçük bir alanda ve kısa bir zaman diliminde sorunları aydınlatabileceklerini, idare ve analizini yapabileceklerini ve iyileştirilmesi için yapılan müdahaleleri daha etkin kılabileceklerini belirtti.

Son sunumsa, Mitsubishi Electric Türkiye OEM Destek Bölümü Yöneticisi Ahmet Mollaoğlu tarafından yine 20 Mart’ta gerçekleştirildi. Sunum konusu, Mitsubishi Electric Hareket Kontrol Sistemlerinin Temelleri başlığını taşıyordu.

Bu nedenle Mitsubishi Electric Türkiye, fuar boyunca etkinlik, sunum ve yeni ürün tanıtımlarıyla,  2014 WIN EURASIA Fuarı’nın ilgi odağı oldu.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Gıdanın Dev Buluşması Eylül’de

    Gıdanın Dev Buluşması Eylül’de

    CNR FOOD İstanbul ve CNR Ambalaj Özel Bölümü; İtalya, Almanya, Rusya’nın yanı sıra, sektörün hedef pazarları olan MENA bölgesinin de aralarında olduğu, 84 ülkeden ziyaretçi ve VIP alım heyetlerini ağırlayacak.... Devamı »