Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / ​Mimpack’tan Paketleme Çözümleri

​Mimpack’tan Paketleme Çözümleri

Mimpack, bütün sektörlerde firmanın ve üretiminin ihtiyaçlarını belirleyip, bu ihtiyaçlara göre tam otomatik, orta veya yüksek kapasiteli paketleme çözümleri üretmektedir.

​Mimpack’tan Paketleme Çözümleri
Mimpack, makine ve sistemlerin tasarımını tamamen 3 boyutlu katı modelleme programları ile yapmaktadır. Tasarlanan makine ve sistemlerin bütün mukavemet, dinamik ve kinematik analizlerini gerekli programlar sayesinde tasarımlarını sorunsuz hale getirmektedir. 
Firma, üretiminin tamamını ülkemizde gerçekleştirerek, ülke ekonomisine ve istihdama katkıda bulunmaktadır. Gelişen Türk makine segmentinde markalaşmış bir teknoloji firmasıdır.
 
Mimpack "Toplam Kalite Yönetimi" uygulamaktadır. Mimpack çatısı altındaki her hizmet belirli asgari bir kalite seviyesinde olup, bu kalite seviyesi kişilere bağlı olmayan bir düzeydedir. 

Mimpack genç, yenilikçi, dinamik, dürüst ve tecrübelidir. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak güven esasına dayalı uzun soluklu ilişkiler kurmaktadır. Ayrıca, müşteri ihtiyaçlarına göre 10 paket/dakika’dan 120 paket/dakika’ya kadar paketleme çözümleri sunmaktadır.
Mimpack’in uzmanlık alanları; mühendislik, ambalaj makinesi ve konveyör, ambalaj sistemleri ve konveyör ekipmanlarıdır.  

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR