Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Metalin Sanat ile Birleştiği Adres

Metalin Sanat ile Birleştiği Adres

Batı Makine, 6-10 Mayıs 2014’te düzenlenecek olan METPACK 2014 Fuarı’nda!

Metalin Sanat ile Birleştiği Adres
Firma Tanıtımı:

Batı Makina Kalıp ve Ambalaj San. Tic. A.Ş

Batı Makina çalışma hayatına 1980 yılında İstanbul’da Mehmet Yılmaz ve kardeşleri tarafından kurularak küçük bir atölye olarak başlamıştır. Bugün dünyanın her yerinde birçok referansa sahip olan, teneke kutu ambalaj üretimi için en iyi kalitede kalıp ve makinaların imalatçısı konumundadır. 
Batı Makina sektöründe özellikle köşeli ve yuvarlak teneke dip ve kapak hatları imalatı hususunda öncü firmadır. Tek hat üzerinde değişik delme, kıvırma ve contalama işlemlerini yapabilen tek firmadır. Bu teknolojiye ALL IN ONE LINE adı verilerek 2011 senesinde Almanya-Essen Şehrinde 3 yılda bir düzenlenen sektörün tek ihtisas fuarı olan METPACK 2011 fuarında Inovasyon ödülleri yarışına katılmaya layık görülmüştür. Bununla beraber otomatik konik kova gövde hatları, köşeli ve yuvarlak gövde hatları firmanın yapılan projeleri arasında yer almaktadır. 2012 senesinde yapılan yatırımla beraber firma aynı zamanda alüminyum buruşuk kap imalatına da BMK AMBALAJ markası altında başlamıştır.

Son olarak Batı Makina tekrar bu yıl 6-10 Mayıs 2014’te düzenlenen METPACK 2014 Fuarı katılımcısıdır. Fuar süresince yeni projesi olan köşeli teneke kapaklara kulp, punta, kaynak ve delme işlemlerini yapan otomatik hattını sergileyecektir. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • İskandinavya’nın İncisi“İsveç”

    İskandinavya’nın İncisi“İsveç”

    PACKWORLD 188. Haziran sayımızda İskandinav yarımadasının, Danimarka ülkesini siz değerli okuyucularımıza tanıtmıştık. Bu sayımızda ikinci ülkesi olan İsveç’i sizlere detaylı bir şekilde sunmaya çalışacağız.... Devamı »