Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / “Markamız Rekabet Denizinde Sapasağlam Bir Gemidir” 'KLIMEXS'

“Markamız Rekabet Denizinde Sapasağlam Bir Gemidir” 'KLIMEXS'

Uzman Teknik, 1998 yılından bu yana ‘Endüstriyel Soğutma Sistemleri’ sektöründe hizmet veriyor.

“Markamız Rekabet Denizinde Sapasağlam Bir Gemidir” 'KLIMEXS'
Burak Çotuk, Satış Yöneticisi 
 
Uzman Teknik olarak, 1998 yılından bu yana ‘Endüstriyel Soğutma Sistemleri’ sektöründe hizmet veriyoruz. Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesi, Yeni Sanayi Bölgesi’nde Uzman Teknik ‘KLIMEXS’ markası adı altında, geniş ürün yelpazesi ‘%100 yerli sermaye ve %100 yerli üretim’ ile üretimlerimizi sürdürüyoruz. AR-GE departmanı sayesinde yaratıcı, yeniliklere ve ilerlemeye açık teknolojik gelişmeleri sürekli olarak takip eden, bu gelişmeleri üretimine yansıtan ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretebilme kabiliyetine sahip bir çalışma kadromuz mevcut. Müşterilerimizin artan taleplerini karşılamak için üretim kapasitelerimizi en üst düzeye çıkarmak ve her geçen gün daha fazla modernize edilerek oluşturulan yeni ürünleri bünyemize katarak tam entegre bir işletme olmayı sağlamak başlıca hedeflerimiz arasında yer alıyor. 

Ulusal ve uluslararası alanda lider konuma ulaşmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda dünyanın farklı yerlerine ofis ve/veya bayilik sistemlerimizi hayata geçirmiş bulunuyoruz. Bunlardan biri Bulgaristan’ın en büyük ikinci şehri olan Plovdiv’de yer alıyor. Avrupa yatırımı olan Bulgaristan’da sevk merkezi ve/veya satış ofisi kurmuş olmak Klimexs ailesi olarak gurur verici… 

2021 yılına baktığımızda ise Sodex, Win ve Çef Çerkezköy Fuarlarında da yerimizi aldık. Bu kapsamda müşteri memnuniyeti ve her aşamada sürdürülebilir kaliteyi kendimize ilke edinerek Uzman Teknik olarak, üretiminin bütün aşamalarında başarı ve mükemmelliği müşterilerimize sunabilmenin heyecanını her zaman üzerimizde taşıyoruz. Ayrıca kurumsallık politikamız doğrultusunda soğutma ekipmanları ve otomasyon sistemleri faaliyetlerimizi Klimexs markası çatısında toplamış bulunuyoruz. 

Markamız rekabet denizinde sapasağlam bir gemidir. Bu gemiyi emekle oluşturduk, tutarlı bir şekilde kullanılması halinde ömür boyu bizi taşır. Katma değerli satış politikamızla kendimize, ülkemize ve dünyaya anlam katıyoruz. Bu sayede marka hazzını tüm paydaşlarımızla birlikte yaşayıp, rekabetçi piyasa krizlerinden etkilenmiyoruz. Markamızı toprak olarak görüyoruz. Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur mantığıyla sürekli ilgi gösterip gerekli bakımlarını yapmak suretiyle ekip biçiyoruz. Güncelliğimizi korumak için gereksinimlerimizi tamamlıyor inovatif çalışmalara önem veriyoruz. Markamızın imajı ve konumu, güncel durumumuzu ve hedeflerimizin neresinde olduğumuzu güncel piyasa analizleri ile takip ediyoruz. Klimexs olarak üretimlerimizde, işletmelerin beklentilerini karşılayacak cihazları tüketicinin kullanımlarına sunmaktan gurur duyuyoruz. 

Kritik noktalarda, kesin çözümler sunan Klimexs markalı ürünlerimizde;

• Periyodik bakımlar, işletme içerisinde üretim aksatılmadan kolayca gerçekleştirilir.
• Pano klima cihazlarında, herhangi bir sorun oluşması durumunda maksimum servis süremiz bir (1) iş günü olmakla birlikte Klimexs markalı ürünlerimizin garanti süresi 1 yıldır.
• Ürünlerimizde kullanılan tüm ekipmanlar piyasadan kolayca tedarik edilebilen, universal ürünlerdir. Bu doğrultuda cihazlarda oluşabilecek yedek parça ihtiyaçlarında, yedek parçanın temini, uygun maliyetle, kısa sürede gerçekleştirilir.
• Ürünlerimiz stokludur. Pano klimalarında, gerçekleştirilen talep doğrultusunda belirlenen adet miktarına göre teslimat süremiz bir (1) iş günüdür.
• Müşterimizin talepleri doğrultusunda, mevcut ürünlerimiz üzerinde tasarım farklılıkları ve teknik donanım değişikliği gerçekleştirilebilir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR