Salı , 19 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Kompakt K 8 Serisi

Kompakt K 8 Serisi

Omron izleme röleleri dünyanın her yerinde kapsamlı makine koruması sunuyor

Kompakt K 8 Serisi
İzleme röleleri üretiminde 50 yılı aşkın deneyime dayanan kompakt K8 serisi, güvenilir makine koruması ve güvenliğinin sunulmasında geleneğini sürdürmektedir. Omron üç fazlı izleme için altı yeni model ekleyerek bu popüler ürün serisini tamamlamıştır. Seriye yapılan bu eklemeler tüm makine izleme işlevlerinin aynı ürün yelpazesinde kullanışlı bir şekilde uygulanabilmesi ve tüm ürünlerin küresel güvenlik standartlarına uymasını sağlayacak ek faydanın elde edilmesi anlamına gelmektedir.

Yeni izleme röleleri gelişmiş anahtarlama gücü besleme teknolojisini içermektedir ve neredeyse hiç ısı üretmemektedir. Bu, ürünlerin uzun güvenilir ürün yaşam döngüsüne sahip olmasını ve ayrıca K8 rölelerinin birbirine ve diğer bileşenlere yakın monte edilebilmesini temin etmekte ve değerli bir kumanda panosu alanı tasarrufu sağlamaktadır.

K8 izleme röleleri hem tek hem de üç fazlı uygulamalar için üretilmektedir ve alçak-yüksek gerilim, faz kaybı, düşük ve yüksek akım, aşırı ısınma, faz sıralaması hataları ve gerilim asimetrisi koşulları gibi sık karşılaşılan sorunların tespit edilmesine yönelik geniş bir çözüm yelpazesi sunmaktadır. Omron ayrıca motor bobinlerinin ısısını doğrudan izleyen termistör motor koruma röleleri sunmaktadır.

Kontaklı tip çıkışların yanı sıra izleme rölelerinin tümü cihaz durumunu gösteren ve makine sorun giderme işlemlerini son derece sadeleştirerek herhangi bir kalıcı hasar meydana gelmeden önce düzeltici işlemlerin uygulanmasını sağlayarak maliyetli makine hizmet dışı kalma sürelerini ortadan kaldıran LED göstergelere sahiptir.

Bu çok yönlü izleme rölelerinin tipik uygulamaları arasında pompaların ve diğer tahrikli ekipmanların ters dönmeye karşı korunması, aşırı yük koşullarında motorun hasar görmesinin önlenmesi ve kopuk tahrik kayışlarının ve motorların yüksüz çalışmasına yol açan benzer hataların tespit edilmesi yer almaktadır.

K8 serisi dünya çapında sık kullanılan tüm güç besleme sistemlerine uyan izleme rölelerini içermektedir ve üç fazlı tipleri 200V-480V gerilim aralığını desteklemektedir. Bu özellik, küresel uyum standartları ve Omron dağıtım ağı yoluyla dünya çapında bulunabilirlik sayesinde ihracat projelerinde kullanılabilecek ideal bir seçenek haline gelmektedir.

Kullanım kolaylığı ve rahatlığı akılda tutularak tasarlanan Omron'un K8 izleme röleleri kompakt 17,5 mm veya 22,5 mm genişliğinde yuvayı içermektedir ve modele bağlı olarak doğruca standart DIN profili rayına montaj için uygundur.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.

    SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.

    Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan İnovaLİG yarışmasında, SMS TORK çalışma kültürü inovasyonu “Yalın Üretim” ile, “İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kobi” kategorisinde ikinci oldu.... Devamı »