Perşembe , 25 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Ipack Ambalaj ve Gıda İşleme Fuarı 30. Yılında

Ipack Ambalaj ve Gıda İşleme Fuarı 30. Yılında

Dünya’da Hızla Gelişmeye Devam Eden Ambalaj Sektörünün Türkiye Buluşma Ve İş Platformu Ipack Turkey Fuarı 30.Kez 03-06 Eylül Tarihleri Arasında İstanbul Fuar Merkezi/Cnr Expo’da Gerçekleştiriliyor.

Ipack Ambalaj ve Gıda İşleme Fuarı 30. Yılında
Ambalaj, paketleme ve gıda işleme sistemleri sektörleri ile gıda sektörünü aynı platformda buluşturan Ipack Turkey Fuarı bu yıl da ambalaj malzemesi üreten iki yüze yakın firmaya ev sahipliği yapacak.
 
Gıda ve gıda işleme teknolojileri, ambalaj ve ambalaj makineleri fuarları üzerine uzmanlaşan ve dünyanın önde gelen uluslararası ihtisas fuarı organizatörlerinden olan ITE Group’un uluslararası desteği bu yıl IPACK’ın ağırlayacağı yabancı ziyaretçilerin sayısında artış sağlayacak.
 
Hızlı kentleşme, nüfus artışı, yaşam standartlarının yükselmesi, alışveriş merkezleri, perakende alışveriş eğilimi ve tüketim alışkanlıklarındaki değişim ve artış ambalaj sektörünün hızlı gelişimine beraberinde de IPACK ambalaj ve gıda işleme fuarının gelişimine etki ediyor.
 
30. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı Ipack 2015, Uluslararası Worldfood İstanbul Gıda ile Ingredients Turkey Gıda Katkıları Özel Bölümü ile yine eşzamanlı olarak gerçekleştirilecek. Gıda ve ambalaj sektörlerinin bu birlikteliği sayesinde yıllardır oluşturulan ortak sinerji, katılımcı ve ziyaretçilerin fuarlardan daha fazla verim almasını sağlamak adına yine büyük avantajlar sunuyor. Worldfood İstanbul & Ipack Turkey sinerjisini olumlu olarak değerlendiren katılımcı ve ziyaretçiler ortak görüşü, fuarların uluslararası bir organizasyonun tüm özelliklerini taşıdığı ve ticari katkılarının da çok yüksek olduğu şeklinde.
 
Ambalaj, paketleme ve gıda işleme sektörünü 30 yıldır bir araya getiren Ipack 2015, Worldfood İstanbul ve Ingredients Turkey ile birlikte bu yıl da İstanbul Fuar Merkezi Cnrexpo’da sektörün önde gelen 500’ün üzerinde üretici, ithalatçı ve dağıtıcı firmasına ve yaklaşık 1000’den fazla markaya ev sahipliği yapmayı hedefliyor.
 
30. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı Ipack 2015, 03-06 Eylül 2015 tarihleri arasında 4 gün süreyle ambalaj, paketleme ve gıda işleme konularında ihtisas sahibi, karar verici, yönetici, satın almacı ve diğer profesyonel ziyaretçilere açık kalacak. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR