Perşembe , 28 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Hızlı kahvaltılar için Teksüt Krem Peynir

Hızlı kahvaltılar için Teksüt Krem Peynir

Sür, ye ve çık Güne sağlıklı başlamanın ilk kuralı, her şeyiyle iyi bir kahvaltı yapmaktır. Ama bazen bu mümkün olmayabilir. Sadece peynir ile üretilen Teksüt Krem Peynir, zengin protein içeriyle enerjili bir sabah başlangıcına yardımcı olur, hızlı bir kahvaltının en sağlıklı seçeneğine dönüşür.

Hızlı kahvaltılar için Teksüt Krem Peynir
Hızlı kahvaltılar için Teksüt Krem Peynir
Sür, ye ve çık
Güne sağlıklı başlamanın ilk kuralı, her şeyiyle iyi bir kahvaltı yapmaktır. Ama bazen bu mümkün olmayabilir. İşte o zaman krem peynir zamanı. Sadece taze peynir ile üretilen Teksüt Krem Peynir, zengin protein içeriyle enerjili bir sabah başlangıcına yardımcı olur, hızlı bir kahvaltının en sağlıklı seçeneğine dönüşür.
Artık hepimiz biliyoruz: Hem büyükler hem küçükler için sağlıklı ve doğru beslenmenin birinci kuralı, güne iyi ve besleyici bir kahvaltı ile başlamaktır. Ancak içinde süt, peynir, zeytin, ekmek ve balın yer aldığı ideal kahvaltılar, günlük hayatın koşuşturmasında bazen sadece hafta sonuna kalıyor.
İşte Teksüt Krem Peynir, sabah 10 dakika daha uyuduğu için okuluna yetişmeye çalışan öğrencilerin, alarmı kapatıp yataktan zamanında çıkamadığı için işine hızlıca ulaşması gereken çalışanların imdadına yetişiyor.
Teksüt Krem Peynir, yüksek protein ve kalsiyum oranına sahip. Sabah bir dilim ekmek üzerine kolaylıkla sürülebilen krem peynir, besleyici niteliğiyle sabah alınması gereken vitamin miktarının önemli bir bölümünü karşılıyor ve güne enerjili bir başlangıca yardımcı oluyor.
Sadece taze peynirden yapılır
Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşlarından biri olan Teksüt, krem peyniri sadece ve sadece taze peynirden hazırlıyor. Teksüt’ün uzmanlık alanlarından biri olan krem peynir; lezzeti, nefaseti ve kıvamıyla da ayrışıyor.
Sadece sabah değil akşam da güzel
Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, “Süreniz kısıtlıysa Teksüt Krem Peynir, hızlı bir kahvaltının en ideal yardımcısıdır. Üstelik sadece sabah için değil,  akşam açlıklarında, işyerindeki atıştırma aralıklarında Teksüt Krem Peynir, 7’den 77’ye hem hızlı hem de en sağlıklı alternatif olarak öne çıkıyor” açıklamasını yaptı. Teksüt Krem Peynir, 80, 100, 300, 500 gramlık ambalajlarda ve 140 ile 240 gramlık cam bardaklarda tüketiciye sunuluyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​Depart ve Dm Packaging Temsilcilik Anlaşması İmzaladı

    ​Depart ve Dm Packaging Temsilcilik Anlaşması İmzaladı

    Tüm dünyada 80’den fazla ülkede değirmencilik, makarna üretimi, lojistik çözümleri, gıda işleme ve paketleme endüstrileri alanlarında hızla büyüyen Depart; İtalyan paketleme makineleri üretici DM Packaging ile el sıkışarak paketleme alanındaki hizmet ağını bir kademe daha genişletti!... Devamı »