Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Hidroser 25 Yaşında!

Hidroser 25 Yaşında!

Hidroser, yeni yıl ile birlikte 25. yaşını kutladı.

Hidroser 25 Yaşında!

 

Hidroser Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdaroğlu; geçtiğimiz yıl boyunca firmanın faaliyet değerlendirmesini ve Hidroser’in 2015 yılı öngörülerini açıkladı. Hidroser Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Obut da Hidroser’in 25 yıldan bugüne aldığı yolu iletirken, Hidroser Proje Müdürü Teoman Serdaroğlu ise Hidroser içinde olan yeniden yapılanmanın altını çizerek, firmanın sektördeki önemli rolünü aktardı.
 
Düzenlenen kutlama partisi ile Hidroser ailesinin çeyrek asırlık birlik ve beraberliği perçinledi.
 
1991 yılında İstanbul’da kurulan Hidroser, hareket ve kontrol teknolojileri alanında müşteri memnuniyeti hedefiyle, Türk endüstrisine hizmet vermekte ve sanayiciyi ihtiyaçlarıyla buluşturmaktadır.
 
Hidroser; endüstride önemli bir yer tutan Hidrolik, Pnömatik, Otomasyon ve Endüstriyel Kontrol, Elektromekanik, Bağlantı Elemanları, Sızdırmazlık Elemanları, Filtrasyon ve Enstrümantasyon konularında faaliyet göstermektedir. Ayrıca Endüstriyel Kontrol Elemanlarının üretimi konusunda dünya lideri bir kuruluş olan ParkerHannifin grubunun da Türkiye PremierDistiribütörü’dür.
 
ParkerHannifin grubu bünyesinde Hidrolik’te; Denison,VOAC, Hydraulik Ring, Commercial, Sterling, Pnömatik'te; SchraderBellows, Atlas Copco, Telemecanique, Otomasyon ve Endüstriyel Kontrol alanında; Scem, Lucifer, Skinner,Goldring, SinclairCollins, Bağlantı Elemanları konusunda; Ermeto, Parflex, Polyflex, Filtrasyon konusunda; Finnfilter, UCC, Racor, Enstrümantasyon konusunda; Veriflo, SızdırmazlıkElemanları konusunda; Pradifa, Chomerics, Elektromekanik konusunda; Digiplan, Deadel, Hauser ile alanında lider olan kuruluşlar yer almaktadır.
 
Hidroser; modern yönetim anlayışı, 130 kişiden oluşan dinamik, güçlü ve deneyimli kadrosuyla teknolojiyi yakından takip ederek, ürettiği mal ve hizmetlerin kalitesinde en üst noktaya ulaşmış ve ISO 9001:2008 Kalite Belgesi’ni almaya hak kazanmıştır. Ayrıca Hidroser; sözü geçen konularda mühendislik, danışmanlık, satış, servis, hidrolik devre montajı ve eğitim hizmetleri de vermektedir. Bununla birlikte; Hidrolik Güç Üniteleri, Kontrol Blokları, Hidrolik Silindirler, Merkezi Yağlama Sistemleri, Hidrolik Valf Stantları, Hidrolik Akü İstasyonları ve Pnömatik Kontrol Panoları imal etmektedir. Hidrolik sistem proje, tasarım ve imalatı konusunda Türkiye’nin en önde gelen firması haline gelmiş ve Türkiye sınırları içerisindeki bu yükselişini yurtdışına da taşıyarak portföyüne birçok yabancı firmayı dahil etmeyi başarmıştır.

Hidroser;  2007 yılından bugüne 14.000 m2 kapalı alana sahip üretim tesisi ile imalat, montaj, test imkânları ve üretim kapasitesinde ciddi artış sağlamıştır. Bunun yanında İstanbul merkezine ek olarak;  Adana, Ankara, Bursa, Konya, İzmit, İmes ve İzmir'deki mevcut temsilcilikleri ile müşterilerine daha yakın olmayı hedeflemekte, sunulan hizmetin kalitesi ile birlikte hızlı temin konusunda da gayretlerini sürdürmektedir. Türkiye genelinde oluşturulan toplam 8 Adet ParkerStore perakende satış mağazası, 5.000 çeşit üründen oluşan malzeme stoku ile hidrolik, pnömatik sistem elemanları ihtiyaçlarına da cevap vermektedir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR