Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Geri Sayım Başladı!

Geri Sayım Başladı!

Plastik Türkiye 2015 Kataloğu için geri sayım başladı...

Geri Sayım Başladı!
Plastik Türkiye 2015 Kataloğu 4 Aralık'ta sizlerle...

Plastik, ambalaj, hammadde, kauçuk, kalıp, makine ve otomasyon sektörünün yılda bir yayınlanan yayınıdır. Sude Yayıncılık tarafından yayınlanan ve sektörde 8. yılına giren PLASTIC Türkiye, yurt içinde ve yurt dışında 100’ü aşkın fuarda, firma ve müşteri buluşmalarının ortak noktası olarak değerlendirilebilecek bir yayın görevi üstlenmektedir. Geniş dağıtım ağıyla da sektörel alanda birçok kitleye ulaşmaktadır.

PLASTIC Türkiye; her yıl olduğu gibi, 2015 yılında da 100’ü aşkın fuara katılarak yurt içinde ve yurt dışında daha çok firmaya ulaşmayı hedeflemektedir. Sektöre hizmeti ilke edinmiş ekibiyle yeni yayın dönemlerinde de aynı ilke doğrultusunda sürekli kendisini geliştirerek yoluna devam edecektir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • KIŞ GEZİ ROTALARI TÜRKİYE'DEN  FARKLI ROTA ÖNERİLERİ

    KIŞ GEZİ ROTALARI TÜRKİYE'DEN FARKLI ROTA ÖNERİLERİ

    Gezi deyince akla ilk olarak yaz ve bahar ayları gelse de, kışın cazibesi bir başka. Bir de kar yağdıktan sonrası… Hava durumuna göre harika doğa yürüyüşleri, eşsiz manzaralar kış gezi rotalarında sizi bekliyor. Bu sayımızda, daha sakin ve doyasıya geçirebileceğiniz bir tatil için kış gezi rotalarını ve 8 farklı rota önerisini derledik.... Devamı »
  • Firmanız için Reklam Neden Önemlidir?

    Firmanız için Reklam Neden Önemlidir?

    Burada reklamda söz konusu olan mal geniş anlamda, bir ihtiyaç ve isteği doyurma özelliği olan ve değişime konu olabilen bir şeydir. Mal, fiziksel bir nesne olabileceği gibi, bir hizmet ya da bir düşünce de olabilir.... Devamı »