Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Festo'dan Akıllı Yastıklama!

Festo'dan Akıllı Yastıklama!

Standart Silindir DSBC, ISO 15522’e uygun.

Festo'dan Akıllı Yastıklama!
Akıllı yastıklamayla ayarlama süresinden tasarruf edin: Yeni standart silindir DSBC, kendinden ayarlı pnömatik son konum yastıklama özelliğiyle, değişen yük ve hızlara optimum bir şekilde adapte olur. Böylelikle zamandan tasarruf sağlar, esnekliği arttırabilir ve proses güvenilirliğinizi geliştirebilirsiniz. Bir çok çeşidiyle, ortam koşullarına adapte olma özelliği ve benzersiz tasarımıyla esnek olarak kullanılması mümkündür.  

Endüstriyel proseslerin birçoğunda darbe ve titreşim olumsuz etkiler yaratır. Festo DSBC serisi norm silindirleri işte bu olumsuz etkiyi ortadan kaldırmak için geliştirilmiştir. Öte yandan yük ve hız değişikliklerine otomatik olarak adapte olabilen kendiliğinden ayarlı PPS serisi yastıklama tertibatı sayesinde ilk işletme gerçekten çocuk oyuncağına dönüşmektedir.

Festo ürünü kendiliğinden ayarlı PPS yastıklama sistemi ile pnömatik norm silindirlerinin yastıklama ayarında karşılaşılan sorunlar ortadan kalkıyor. DSBC serisi pnömatik norm silindirinin donanımında yer alan yastıklama sistemi işletmeye alma sürecini kolaylaştırıyor, zaman tasarrufu sağlıyor. Böylece silindirde herhangi bir manuel müdahalede bulunmadan son konuma değin dinamik fakat yine de yumuşak bir yastıklama temin ediliyor.
 
Zaman Tasarrufu

Silindire entegre edilmiş pnömatik son konum yastıklaması kısa bir süre öncesine kadar manuel olarak ayarlanmak zorundaydı. Çok sayıda yastıklanması gereken tahriklerin bulunduğu bir tesis düşünüldüğünde ayar işlemlerinin ne kadar çok vakit alacağını anlamak hiç de zor değil.

DSBC serisi pnömatik norm silindiri ISO 15552 standardına uygun yeni olanaklar sunuyor. Otomasyon pazarında yüksek rağbet gören Festo ürünü DNC ve DNCB serisi norm silindirlerinin sağlam yapısına sahip olan bu silindir kendiliğinden ayarlı eşsiz PPS serisi yastıklama sistemi ile donatılarak DNC ve DNCB serilerinin kararlılık ve tutarlılıkla geliştirilmiş bir sonraki kuşağını temsil ediyor. Sözkonusu yastıklama sisteminde, sürtünme ve basınç farklılıkları gibi parametre değişimlerinde bile, herhangi bir manuel işleme gerek kalmaksızın daima optimal yastıklama ayarı sağlanıyor. Bu sayede hem aşınma hem de zaman kaybına yol açan titreşimler azalıyor.

Her Uygulama İçin Hazır

DSBx serisi, daha önceki, başarısını kanıtlamış DNC ve DNCB serilerinin devamıdır. ISO 15552’ye uygun boyutlarıyla DSBx, çok daha kolay bir ürün seçim prosesiyle önceki serilerin yerine geçecek biçimde kullanılabilir. Ürün seçim programımız gereksinimlerinizi basitçe ve çevrimiçi konfigüre edebilmenize olanak verir. Platform stratejimiz hızlı ve güvenilir teslimat sürelerini garanti eder.

Üstün Teknoloji, Uzun Servis Ömrü

Kendinden ayarlı pnömatik yastıklama PPS ve patentli piston mili, DSBC’yi son derece düşük aşınma özelliğine sahip, teknik olarak üstün bir silindir haline getirir.

Esnek

Bir bakışta modüler sistem: Piyasadaki diğer ürünlerle karşılaştırıldığında benzersiz bir geniş ürün yelpazesine sahip: çok sayıda özelik ve özellik kombinasyonları

PPS Yastıklama

DSBx’in sahip olduğu yenilikçi, kendinden ayarlı PPS pnömatik yastıklama, montaj süresini azaltır ve üretim prosesinizi esnekleştirir. Her zaman sahip olduğu ideal yastıklama ayarı sayesinde aşınmayı azaltır.

PPV Yastıklama
DNC’de kullanıldığı gibi zorlu görevler için, iyi bilinen PPV güçlü pnömatik ayarlanabilir yastıklama kullanılabilir. Bu yastıklamayı aktif bir biçimde ayarlayabilirsiniz.

Güçlü 3K Piston

DNC ile karşılaştırıldığında, son konumda yaklaşık 5 kat daha yüksek yastıklama enerjisi emebilir. Bu, makinelerinizi korur ve paradan tasarruf etmenizi sağlar.

Uzun Servis Ömrü

A3 tip kuru çalışma versiyonu, yanlış yağlama dolayısıyla oluşan arızaların önüne geçer ve yağsız çalışabilmeye olanak verir.

Güvenilirlik

Başarısı kanıtlanmış ekipman.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR