Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Entek Otomasyon İzmir’de!

Entek Otomasyon İzmir’de!

ENTEK OTOMASYON, Ege bölgesindeki müşterilerinin taleplerine daha yakından cevap vermek için İzmir ofisini açtı.

Entek Otomasyon İzmir’de!
20 yılı aşkın süredir endüstriyel otomasyon konusunda dünya lideri olan firmaları Türkiye endüstrisine tanıtan ve onların dev teknolojilerini ülkemiz pazarına sunan ENTEK OTOMASYON, Ege bölgesindeki müşterilerinin taleplerine daha yakından cevap vermek için İzmir ofisini açtı.

Sektöre sağladıkları en büyük hizmetin: Uzman satış ekibi tarafından dünya lideri firmaların teknolojilerini müşterilerine sunmak, onların en ileri teknolojiyi dünya ile aynı anda kullanabilmelerini sağlamak, olduğunu dile getiren Entek yetkilileri, Türkiye’nin her köşesinde satış ofisleriyle Türk Endüstrisine destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Yönetim ve lojistik bölümün bulunduğu İstanbul merkezi dışında, Kocaeli, Bursa, Ankara ve son olarak İzmir’de ofisleri bulunan Entek Otomasyon, çok yakında Adana ofisini de açmaya hazırlanıyor. Şu anda 50’yi aşkın mühendisle hizmet veren Entek’in kadrosu da genişlemeye devam ediyor.
Kalitesini, sektörde uzun yıllar edindiği tecrübe ve uzman mühendislik anlayışını Türkiye’nin dört bir yanında sanayi ile buluşturup rekabette fayda sağlayacak olmanın gururunu yaşayan Entek Otomasyon, iş ortaklarına en iyi hizmeti sunarak, endüstriyel otomasyonun lider firması olma yolunda güçlenerek ilerlemeye devam ediyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR