Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Entek Otomasyon Brisa’nın En İyi Tedarikçileri Arasında

Entek Otomasyon Brisa’nın En İyi Tedarikçileri Arasında

Entek, dünyaca ünlü ve kaliteye önem veren firmaların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Entek Otomasyon Brisa’nın En İyi Tedarikçileri Arasında
Kurulduğu 1986 yılından bu yana, güçlü mühendislik alt yapısı ile dünya lideri firmaların teknolojik birikimini Türk endüstrisinin kullanımına sunan,  hareket kontrol, görüntü işleme ve ölçme, sensör ve hidrolik konularında faaliyet gösteren, sektöründeki en köklü ve en güçlü firmalardan biri olan Entek, dünyaca ünlü ve kaliteye önem veren firmaların dikkatini çekmeye devam ediyor.
 
Müşterileri ile oluşturduğu çözüm ortaklığına dayanan güçlü bağını günden güne arttıran Entek, son olarak, toplam kalite yönetimi anlayışı ile uluslararası alanda kabul gören ve pek çok başarıya imza atmış, aynı zamanda iş mükemmelliğine verdiği önem ile tanınan, Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin en iyi 10 tedarikçisi arasına girmeyi başardı.
 
Müşteri memnuniyetini sağlamanın ardındaki en büyük etkenin, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak, en uygun çözümü en hızlı şekilde sunmak olduğunu vurgulayan Entek Yönetim Kurulu Başkanı H. Cengiz Celep ise başarılarını şu sözleri ile açıklıyor;  “Yüksek verimliliğin esas olduğu pazarda, yenilikçi ve kaliteli ürünlerimiz, etkili satış ve satış sonrası desteğimiz ile müşterilerimize benzersiz bir rekabet avantajı sunuyoruz. Hedefimiz, artan marka bilinirliğimizle, Türkiye’nin en büyük endüstriyel ürün tedarikçisi olmak.”


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR