Perşembe , 25 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Enerji İçecekleri Pazarında “Enerjik Hamle!”

Enerji İçecekleri Pazarında “Enerjik Hamle!”

İçecek pazarının köklü şirketlerinden Uludağ İçecek, Deep ve Fazz markalarıyla enerji içeceği pazarında faaliyet gösteren Kızıler Meşrubat’ı satın aldı.

Enerji İçecekleri Pazarında “Enerjik Hamle!”
Şirket böylece, doğal maden suyu, meyveli maden suyu, gazlı içecek ve meyve suyundan sonra enerji içeceğini de ürün gamına eklemiş oldu. 

Enerji içeceği pazarında 2002 yılından beri yer alan Deep ve Fazz markalarının üreticisi Kızıler Meşrubat, Deep markasıyla 10 yılı aşkın süredir enerji içeceği sektöründe ürün kalitesinde ve fiyat politikasında gösterdiği istikrarla tanınırken, Fazz enerji içeceği de pazarında ekonomik bir alternatif olarak öne çıkıyordu. 

Uludağ İçecek Genel Müdürü Mete Öz, satın almaya ilişkin olarak, “Uluslararası markaların yer aldığı enerji içeceği segmentinde bir Türk markası olan Deep’inpazar payının daha da artması için çalışacağız. Türk tüketicisine en sevdikleri içecekleri en iyi kalitede sunan köklü bir şirket olarak, sevilen ve güvenle tüketilen Deep enerji içeceğini de bu şemsiye altına alıyoruz.” dedi. 


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Sütaş Çiftilği’nden Kaf Kefir

    Sütaş Çiftilği’nden Kaf Kefir

    Kafkas dağlarından toplanan anaç kefir danelerinden elde edilen kefir mayası ile Sütaş Çiftliği’nin sütlerini bir araya getiren Kaf Kefir; sade ve meyveli çeşitleriyle raflarda yerini aldı.... Devamı »
  • Güzellik Sektörünün Buluşma Noktası; BeautyEurasia

    Güzellik Sektörünün Buluşma Noktası; BeautyEurasia

    Türkiye ve Avrasya’nın lider sektör ve iş birliği platformu olan BeautyEurasia, 12 Haziran’da kapılarını açıyor. Yurt dışından yoğun talep ve ilgi gören BeautyEurasia’da 40 ülkeden 600’ün üzerinde profesyonel satın almacıyı katılımcılarla buluşturmak için hazırlıklar sürüyor.... Devamı »
  • Karton ve Akıllı Ambalajlama

    Karton ve Akıllı Ambalajlama

    Ülkemizde ambalaj sektöründeki firmalar, akıllı ambalajlara uyum sağlayarak artan yatırımları ve gelişen yenilikçi çözümleriyle her geçen gün büyümeye devam etmektedir.... Devamı »