Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Dupont, Ambalajda En Yenilikçi Uygulamaları Ödüllendiriyor!

Dupont, Ambalajda En Yenilikçi Uygulamaları Ödüllendiriyor!

DuPont, ambalaj sektörünün en yaratıcı ve yenilikçi uygulamalarını ödüllendirmek için bu yıl 29’uncusu gerçekleştirilen “DuPont Ambalajda İnovasyon Ödülleri”ni düzenliyor...

Dupont, Ambalajda En Yenilikçi Uygulamaları Ödüllendiriyor!
DuPont, ambalaj sektörünün en yaratıcı ve yenilikçi uygulamalarını ödüllendirmek için bu yıl 29’uncusu gerçekleştirilen “DuPont Ambalajda İnovasyon Ödülleri”ni düzenliyor. Küresel alanda sürdürülebilirliğin iyileştirilmesine yönelik dünya çapındaki ihtiyacı karşılamayı hedefleyen şirket, küresel ambalaj vizyonerlerini yarışmaya davet ediyor. DuPont Ambalajda İnovasyon Ödülleri’ne katılmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 10 Şubat 2017. Başvuru formlarına ve diğer gerekli bilgilere packagingawards.dupont.com adresinden ulaşılabiliyor.
Yarışmaya katılım ücretsiz olup, başvuru sahiplerinin ambalajlarında DuPont malzemelerini kullanmaları şartı bulunmuyor. Ambalaj sektörü liderlerinden oluşan uluslararası yarışma jürisinin değerlendirme kriterleri arasında; teknolojik ilerleme, sorumlu ambalaj ve gelişmiş kullanıcı deneyimi alanlarında mükemmeliyetçilik bulunuyor. DuPont Ambalajda İnovasyon Ödülleri’ni kazananlar, Mayıs 2017’deaçıklanacak.
DuPont Performans Materyalleri, Etilen Ko-polimerler Başkan Yardımcısı Dale Outhous, “Sektörün en eski, küresel ve bağımsız jürili yarışması olan DuPont Ambalajda İnovasyon Ödülleri, seçkin inovasyonların sektör tarafından doğrulanmasına ve tanınmasına yardımcı oluyor. Küresel jüri heyetimiz ambalaj konusundaki uzmanlığını ve farklı bakış açılarını sunarak, oyunun kurallarını değiştiren ambalaj inovasyonlarını onurlandırmamızı sağlıyor” dedi.
DuPont Performans Materyalleri, Etilen Ko-polimerler Pazar Geliştirme Uzmanı Özgür Kayan konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: “Neredeyse otuz yıldır ambalaj sektörünün en büyük yeniliklerini bir araya getiren DuPont Ambalajda İnovasyon Ödülleri, kaynak azaltımından üretim verimliliğine ve tüketicilerin eğitimine kadar değer zincirinin her halkasında inovasyonun tetiklenmesine yardımcı oluyor ve iş birliği fırsatlarını güçlendiriyor”.
DuPont Performans Materyalleri (DPM); termoplastikler, elastomerler, yenilenebilir kaynaklı polimerler, yüksek performans parça ve şekilleriyle yapıştırıcı, dolgu ve katkı maddesi olarak kullanılan reçinelerde inovasyon lideri konumunda bulunuyor. DPM, bölgesel uygulama geliştirme uzmanlarının oluşturduğu küresel düzeydeki ağı da destekleyerek ağ içerisindeki uzmanların otomotiv, ambalaj, yapı işleri, tüketici mamulleri, elektrikli/elektronik ürünler ve diğer sektörlerde yenilikçi çözümler geliştirmek üzere değer zincirinin her halkasında müşterilerle birlikte çalışmasını sağlıyor.
DuPont Hakkında
DuPont (NYSE: DD), 1802’den beri, yenilikçi ürünler, malzemeler ve hizmetlerle, küresel pazara birinci sınıf bilim ve mühendislik sunmaktadır. DuPont müşterilerle, hükümetlerle, sivil toplum örgütleriyle ve kanaat önderleriyle işbirliği yaparak, dünyanın dört bir yanındaki insanlara sağlıklı gıda götürmek, fosil yakıtlara bağımlılığı azaltmak ve yaşamı ve çevreyi korumak gibi küresel sorunlara çözüm bulunmasına yardım edebileceğine inanmaktadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Kolaboratif  Robotlar için Yeni Tutucular

    Kolaboratif Robotlar için Yeni Tutucular

    Cobot vakumlu tutucu paketleme hatlarının sonunda, topla ve yerleştir gibi geniş bir aralıkta uygulamada kullanılabilmektedir. Kullanılan esnek sünger sayesinde, tutucu güvenli bir şekilde 8 kilograma kadar karton... Devamı »
  • İNVAC Tam Otomatik Vakumlu Paketleme Hattı

    İNVAC Tam Otomatik Vakumlu Paketleme Hattı

    Sınıfındaki tek otomatik vakumlama hattıdır. Uzun yılların tecrübe ve AR-GE çalışmalarıyla ve sektörün ihtiyacını karşılamak için tasarlanmıştır. Kullanım alanları arasından kuruyemiş, tahıl, baklagiller, taneli ürünler bulunmaktadır.... Devamı »